Zrelaxovať a získať bombastické výhry. Takúto zaujímavú možnosť dva v jednom ponúka online hrací automat s názvom 88 Pearls, ktorý je výtvorom spoločnosti SYNOT GAMES. Vývojári sa pri jeho návrhu inšpirovali v čínskej kultúre. Tvorí ho 5 valcov, 4 riadky a úžasných 50 voliteľných výherných línii.

O čom online automat 88 Pearls je?

Ako už samotný názov tohto slotu prezrádza, hlavne o čísle 8. Osmička sa v Číne interpretuje ako šťastie, úspech a bohatstvo. V názve automatu sú dve osmičky, čo by malo znamenať dvojité šťastie. Celý automat sprevádza veľmi príjemná relaxačná hudba, ktorá vo vás vyvolá pocit, že ste sa ocitli kdesi v tradičnom kláštore medzi meditujúcimi mníchmi. Aj samotné symboly slotu evokujú bohatstvo, všetko sa blyští zlatom.

chcem hrať 88 Pearls

Bonusy v online automate 88 Pearls

Na online výhernom automate 88 Pearls nechýbajú oba základné bonusy – Wild symbol a Scatter symbol. Ten prvý sa objavuje na všetkých valcoch okrem prvého a supluje chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii. K vysokým výhram sa ľahšie dopracujete pomocou symbolu Scatter. Pokiaľ ho vytočíte na prvých 3 valcoch zľava, získate voľné pretočenia. A hádajte koľko. Ako inak, osem. Počas tejto bonusovej hry sa pri každom pretočení valcami na každý valec okrem prvého pridá jeden Wild symbol a ostáva tam až do konca točenia zadarmo. Posledné pretočenia môžu viesť k naozaj luxusným výhram. Ak by sa vám výhry zdali nízke, môžete si ich niekoľkokrát zdvojnásobiť. Slúži na to obľúbená funkcia Gamble (Risk).

Patríte k poverčivým ľuďom a prikláňate sa k presvedčeniu Číňanov, že číslo 8 je symbolom šťastia a bohatstva? Pokiaľ ste prikývli, neváhajte ani sekundu a točte valcami na online slote 88 Pearls vo veľkom.

3 dôvody prečo si zahrať 88 Pearls

Príjemná relaxačná hudba
Wild a Scatter symbol
Bonusová hra s voľnými pretočeniami
chcem hrať 88 Pearls