Každý hráč, ktorý si podáva lotériový tiket v kútiku duše dúfa, že sa na neho usmeje šťastie a vyhrá jackpot alebo aspoň naozaj vysokú sumu. Možno si ten moment už aj predstavoval alebo sa mu o ňom snívalo. Avšak všetko sa zmení vo chvíli, keď sa sen stane realitou. Ale ako vtedy reagovať? Každý výherca to má inak. A čo vy? Nájdete sa v jednom z nižšie uvedených príkladov?

Bez slov

Zamrazený pohľad, stuhnuté telo a žiadna reakcia. Aj toto je jeden z častých príznakov výhry v lotérii. Človek jednoducho stratí reč a doslova sa nezmôže ani na jedno jediné slovíčko. Vo väčšine prípadov to trvá pár sekúnd či minút, pokým sa človek spamätá a uvedomí si aká udalosť sa mu v živote práve udiala. Je to pochopiteľné, napokon je to predsa len informácia, ktorá môže zmeniť všetko od základov. Tak reagovala aj americká výherkyňa 35 miliónov dolárov, ktorá sa po pár minútach zmohla iba na krátke „Wow! To nie je možné!“.

Šok

Úplná paralýza a neprítomný pohľad. Aj tak sa navonok môže prejavovať človek v šoku. Jedna výherkyňa mala zvláštny spôsob ako spracovať túto šokovú informáciu – plánovala sa jednoducho ukryť vo svojej posteli. O výhre sa dozvedela, keď náhodou čítala nahlas výherné čísla svojmu kolegovi.

To nemôže byť pravda!

Asi jednou z celkom častých reakcií na tak neuveriteľnú informáciu sú jednoducho pochybnosti. Nie raz sa stalo, že výherca jednoducho zložil telefón a odmietal ďalej komunikovať. Výherca v Sydney si napríklad myslel, že sa mu niekto snaží niečo telefonicky predať a preto oznamovateľovi až niekoľkokrát zložil so slovami „Je mi ľúto, nech je to čokoľvek, nemám záujem“. Až po dôkladnom vysvetlení konečne pochopil o čo ide.

Spontánna radosť

Muži sú z Marsu a ženy z Venuše. Toto prirovnanie sa potvrdzuje aj v  prípade spontánnych reakcií radosti. Muži sú tí, ktorí svoju radosť prejavujú skôr hlasným prejavom nadávok a nežnejšie polovičky zas silným krikom, dokonca niekedy až kričaním a výskaním .

A ako by ste reagovali vy? Existuje iba jediný spôsob ako to zistiť. Skúste svoje šťastie aj vy a podajte si Eurojackpot tiket na eTIPOS.sk. Možno jackpot vo výške 88 miliónov čaká práve na vás.

Žrebujeme každý piatok!

Hraj Eurojackpot