Ruleta je veľmi obľúbená hazardná hra, ktorá vznikla ešte koncom 18. storočia vo Francúzsku. Od toho je odvodený aj jej názov. Roulette totiž znamená vo francúzštine malé koleso.

Koncom 90. rokov 20. storočia sa začala hrať ruleta aj na internete. Online ruleta sa ponúka v mnohých verziách a variantoch, výnimkou nie je samozrejme ani eTIPOS.sk, kde nájdeš viaceré rulety, ktoré si môžeš vyskúšať.

VKLAD DO 5000 € 

Ich najväčšou výhodou je fakt, že ťa vždy vyplatia úplne bez problémov a naviac spravodlivo. Okrem toho si ju môžeš zahrať odkiaľkoľvek, stačí ti k tomu iba počítač, telefón či tablet a pripojenie na internet. Veľkou výhodou je tiež veľký rozptyl stávok a niektoré špeciálne stávky. U nás si môžeš staviť až do výšky 5000 €, čo je v kamenných herniach prakticky nemožné!

Veľa hazardných hráčov si často kladie otázku, ktoré sú šťastné a naopak nešťastné čísla na rulete? Každý sa riadi svojou intuíciou a najmä skúsenosťou zo života.

Niektoré čísla však majú dlhodobo svoje opodstatnenie aj v histórii, z ktorej často aj hráči vychádzajú pred tým, ako sa pustia do hry. Ruleta je medzi hazardnými hráčmi populárna a za ten čas bolo s ruletou spojených množstvo povier. Vrátane toho, ktoré čísla na rulete sú šťastné a ktoré nešťastné.

ŠŤASTNÁ SEDMIČKA?

Dve čísla zaznievajú v najčastejších odpovediach hráčov po otázke na šťastné čísla na rulete –  7 a 17. Obe majú magickú sedmičku. Veľmi často ju nájdeme v rozprávkových príbehoch, náboženstvách, ale rovnako tak majú svoju neoddeliteľnú súčasť aj v hazarde. Mnoho hráčov tvrdí, že sedmička na rulete padá často, overiť to štatisticky však nie je ľahké.

Číslo 17 zas získalo popularitu najmä vďaka dvom známym príbehom. V roku 1963 Sean Connery vyhral tri po sebe idúce zatočenia rulety na čísle 17. No a v takom roku 2008 Mike Ashley stavil veľké peniaze na číslo 17 a vyhral závratných 1,3 milióna eur. Samotný Ashley výber čísla 17 zdôvodnil obľúbenosťou Jamesa Bonda.

PREKLIATE ČÍSLO 13?

Na otázku „Ktoré čísla na rulete považujete za nešťastné?“ je odpoveď oveľa jednoduchšia. Samozrejme že najnešťastnejším číslom nielen na rulete je 13! Nasledujú 0 a 00. Piatok trinásteho máta asi všetkých, nielen hráčov, preto je práve trinástka číslom, na ktoré veľa ľudí odmieta vôbec staviť.

Nuly majú na rulete zelenú farbu, nie sú párne ani nepárne. Nevyhrávajú na nich ani hráči, ktorí sa rozhodnú vsadiť na farbu červenú alebo čiernu. Práve preto sú v kategórii nešťastných čísiel.

SKÚSIŤ ŠŤASTIE