Výherné automaty sú veľmi jednoduché na hranie. Stačí si zvoliť vklad a následne už len stláčať tlačidlo na roztočenie valcov. Ale ako na ne? Dáme vám štyri užitočné tipy, ako sa vyhnúť začiatočníckym chybám a mať aj z automatov čo najviac zábavy a dosiahnuť na vysnívané výhry.

A viete o tom, že na eTIPOS.sk sa k nim dá dostať úplne ZADARMO? Čítate správne. Kto sa totiž zaregistruje na eTIPOS.sk a splní všetky podmienky registrácie, dostane od nás bonus 5 €. Tie sa dajú premeniť až na 500 spinov. Keď si zvolíte najmenší možný vklad, 0,01 € na jedno otočenie, môžete sa zabávať a cent po cente, euro po eure začať s malými výhrami a následne navyšovať svoj bankroll.

Navyše, každé zatočenie vás dostáva aj do hry o skvelé jackpoty, ktoré ponúka online kasíno eTIPOS.sk. Ich hodnota sa pohybuje vo výške desiatok tisíc eur!

Ale pozor. Hovorí sa totiž, že noví hráči majú zákonité šťastie. Nie vždy to tak však musí byť. Prečítajte si, čomu sa vyvarovať pri začiatkoch v hraní na automatoch.

Čítajte pravidlá

Automaty sú veľmi jednoduché na hranie. Stačí jeden, dva kliky a ste v hre. Práve pre túto výraznú jednoduchosť mnoho hráčov a najmä začiatočníkov, zabúda čítať pravidlá. Môže vás to stáť peniaze! Mnoho slotov s progresívnym jackpotom má špeciálne požiadavky, ktoré musí hráč splniť, aby mal nárok na jackpot. Napríklad aktivovať všetky výherné línie alebo staviť maximálny vklad. Ak nedodržíte stanovené pravidlá, tak môžete prísť o výhru v hodnote stoviek či tisícok eur. Čítajte informácie a pravidlá o výhernom automate vždy predtým, ako začnete hrať.

Jackpot alebo krach

Automaty majú najvyššiu výhodu kasína spomedzi všetkých hazardných hier. Hodnota RTP pri každom slote percentuálne vyjadruje priemernú návratnosť stávok. Čím vyššia je táto hodnota, tým lepšie pre hráča. Pri slotoch odporúčame hrať progresívne alebo jackpotové sloty s možnosťou obrovskej výhry.
Jedna rada na záver. Keď už hrať, tak poriadne. A teda vždy za všetky dopredu stanovené peniaze a buď do krachu alebo k jackpotu.

Online bonusy

Aká je najväčšia výhoda online automatov v porovnaní s kamennými kasínami? Vo svete online máte výrazne väčšiu možnosť zaujímavých bonusov. Mnohé z nich nájdete aj na eTIPOS.sk. Od bonusu za registráciu, po možnosť získať podiel z Októbrovej kasínovej ligy.

Menej spinov za hodinu

Hovorí sa, že rýchlosť zabíja – na cestách aj v živote. No platí to aj, ak hráte výherné automaty. Ak budete roztáčať valce slotov tak rýchlo, ako dokážete, môžete pokojne odohrať 500-600 spinov (roztočení) za hodinu. Napríklad váš vklad na jeden spin bude 1 €, takže každú hodinu riskujete 500-600 na vkladoch.

Každý spin vám síce dáva šancu na výhru jackpotu, ale zároveň čím viac spinov odohráte, tým viac sa na vás prejaví výhoda kasína (house edge). Ak hráte výherné automaty s RTP 95 %, tak kasíno má výhodu 5 % oproti vám. To znamená, že za vsadených 100€ strácate v priemere 5 €. Pri spomínanej frekvencii spinov 500-600 za hodinu vás hra na slotoch môže stáť 25-30 €.

Preto odporúčame spomaliť tempo hry. Zahrajte polovicu menej spinov, okolo 250-300 za hodinu a v podstate môžete hrať dvakrát dlhšie.