Každý hráč sa dostane do štádia, v ktorom mu už hry pre nováčikov nestačia a chce vyskúšať jednu zo zložitejších hier. Môže si teda vybrať náročnejšie výherné automaty alebo verzie rulety a blackjacku s pokročilejšími funkciami.  

Tento posun je samozrejme prirodzený a neznamená, že na jednoduché hry úplne zanevriete. Dokonca aj niektorí ostrielaní hráči sa stále príležitostne vracajú k jednoduchším hrám, pretože im chýba rýchlosť, plynulosť a ľahkosť, ktoré tieto hry ponúkajú. 

Avšak zložitejšie hry by mal skôr či neskôr skúsiť každý hráč. Náročnejšie verzie hier majú mnoho výhod a pomôžu vám vytvoriť si širší hráčsky rozhľad. Okrem toho, ponúkajú zaujímavé bonusy a možnosti na výhru, čo taktiež zaváži pri rozhodovaní. 

Výhody komplexnejších hier: 

  1. Nové hráčske skúsenosti 
  2. Zlepšujete sústredenosť a strategické myslenie 
  3. Nová forma zábavy 
  4. Atraktívne bonusové možnosti ako sa dopracovať k výhre

Prechod k zložitejším hrám je u každého hráča iný. Troška zdravého sebavedomia ešte nikomu neuškodilo, no s hrami začínajte až vtedy, keď budete dostatočne pripravený. Ako sa teda prepracovať k zložitejším hrám tak, aby ste sa vyhli strate času a peňazí? 

Naštudujte si pravidlá a herné systémy

Neoddeliteľnou súčasťou každého zodpovedného hrania je znalosť pravidiel. Je preto veľmi dôležité, aby ste poznali pravidlá skupiny hier, ktorým sa venujete (napr. blackjack alebo poker), ale aj pravidlá konkrétnej hry. Každá hra má svoje špecifiká a líši sa napríklad v hernej schéme, vo výhernosti symbolov alebo v bonusových funkciách.

Vzdelávajte sa 

Hovorí sa, že poznanie so sebou prináša moc. A v prípade kasínových hier to platí dvojnásobne. Tí najúspešnejší hráči sa denno-denne inšpirujú od svojich idolov, ktorí sa neustále snažia predať svoje poznatky a skúsenosti druhým, pomocou článkov, kníh a v poslednom čase aj čoraz obľúbenejších videí. Preto hľadajte, čítajte a sledujte. Odhalíte nové spôsoby hrania, taktiky a vniknete do myslenia tých najlepších z najlepších. 

Vyskúšajte si verzie hier zadarmo

Najlepší spôsob, ako si otestujete svoju pripravenosť na ďalší level online hier, sú hry zadarmo. V našom online kasíne si vyberiete konkrétnu hru a po prekliknutí na „Hraj pre zábavu“ sa dostanete priamo do free verzie vami zvolenej hry. 

Uzatvárajte menšie stávky 

Ak sa rozhodnete začať s náročnejšími hrami, neuzatvárajte hneď maximálne stávky. Pokiaľ si nie ste 100 % istý priebehom a postupom hry, príliš vysoké stávky by spôsobili viac škody ako úžitku. Na začiatok vychytajte všetky hráčske chyby a potom postupne zvyšujte stávku. 

Testujte rôzne herné systémy

Zložitejšie kasínové hry si vyžadujú nový spôsob hry. Nájdite si herný systém, ktorý vám najviac vyhovuje a aplikujte ho v hre. Je len na vás, či zvolíte agresívnejšiu hru a budete viac riskovať alebo si náročnejšie hry vychutnáte na pohodu, s menším rizikom aj s tým, že výhra možno nebude hneď vysoká. V oboch prípadoch však myslite na to, že zodpovedná a bezpečná hra je základom každého online hrania.