Veľká výhra je jedným z benefitov, ktoré prináša zábava v online kasíne. Aj keď miliónové výhry nepadajú každý deň, je jasné, že vyhrať sa naozaj dá a šťastie si môže sadnúť na kohokoľvek. Potom však prichádza zásadná otázka: „Čo robiť v prípade, keď sa vám naozaj podarí vyhrať“?

Veľká výhra so sebou prináša obrovskú zodpovednosť, ktorú mnoho hráčov nedokáže uniesť. Je preto dôležité, aby ste vedeli ako reagovať a nenechali sa ovládnuť emóciami.

Okamžitá reakcia po získaní veľkej výhry

Stavili ste na správne šesťčíslie v online lotérii Loto, v perfektnej chvíli zastavili valce výherného automatu alebo použili všetky svoje strategické hráčske schopnosti a zvíťazili v pokri. Rozbúcha sa vám srdce, tlak stúpne na 140/90 a na váš hráčsky účet sa pripíše obrovská suma. Aká by mala byť vaša okamžitá reakcia?

1. Ak máte zapnuté automatické pretočenia, zastavte ich

Pokiaľ sa vám podarilo vyhrať na hracích automatoch a používate funkciu „Autoplay (Automatické pretočenia)“, je dôležité, aby ste ju zastavili. Autoplay vám môže v mnohých prípadoch pomôcť a uľahčiť hru, no po získaní veľkej výhry hrá vo váš neprospech.

V mnohých prípadoch je výhra sprevádzaná šokom, resp. veľkým prekvapením. Emócie vás paralyzujú kľudne aj na minútu a automatické pretočenia stále bežia. A zatiaľ, čo nechápavo hľadíte na obrazovku, výhra vám pomaly uteká medzi prsty.

2. Dajte si od hrania na chvíľku pauzu

Mám pokračovať alebo skončiť hru? Predtým, ako sa rozhodnete, ako s výhrou naložíte ďalej, dajte si od hrania chvíľku pauzu. Zastavte hru, choďte sa poprechádzať a prečistite si hlavu. Rozhodnutie nemusí byť okamžité. Pokiaľ hráte u nás na eTipos.sk, o svoju výhru sa báť nemusíte. Aj najväčšie výhry na požiadanie vyplácame bez problémov, no pozor, nezabudnite si nárok na výhru uplatniť v lehote najneskôr do 35 kalendárnych dní.

Ak máte naozaj pocit, že dnes je váš šťastný deň, môžete s hrou pokračovať. Týmto spôsobom môžete svoju výhru ešte znásobiť, no postupujte opatrne. V našom online kasíne zastávame politiku bezpečnej a zodpovednej hry, preto neodporúčame hráčom pokračovať v hre s celou výhrou. Sumu môžete napríklad rozdeliť na dve časti – jednu investujete do ďalšej hry, druhú si odložíte.

3. Začnite premýšľať nad dlhodobým plánom

Chcete si peniaze odložiť, kúpiť si niečo, po čom už dlho túžite alebo podeliť sa o výhru s rodinou? Je to len na vás! V každom prípade však platí, že rozhodnutie nesmie byť unáhlené a malo by byť súčasťou vášho dlhodobého plánu.

Stratégia, ktorá bude obsahovať kroky o tom, ako naložíte s veľkou výhrou, je nesmierne dôležitá. Pomôže vám zosumarizovať vaše túžby a sny a zabráni tomu, že výhru miniete skôr, ako by ste chceli. Ak plán ešte nemáte, vytvorte si jeden už dnes. A vôbec nevadí, že sa na výhru ešte len chystáte. Nikdy neviete, kedy sa karta otočí.

Prajeme veľa šťastia!