Máte peniaze bokom, ktoré by ste chceli s trochou šťastia zdvoj, či strojnásobiť? Pohrávate sa s myšlienkou zahrať si v online kasíne, ale nemáte dôveru v hazard na online scéne. Ak máte tieto pochybnosti, rozhodnite sa pre eTIPOS.sk. Dôvodom, prečo, je hneď niekoľko.

Hrať z domu, bez zbytočných stresov, možnosti stretnúť známeho, suseda, kolegu z práce, to sú dôvody, ktoré odradia nejedného hráča od návštevy kamennej herne či kasína.

Svet online funguje v anonymite, čo dodáva mnohým na jednej strane väčšiu slobodu pri hraní, na druhej môže vyvolať obavy, či sú vaše peniaze v bezpečí. Čo si budeme hovoriť, kyber priestor vie byť neraz zradný a mnohí ľudia už prišli o svoje peniaze na podvodných stránkach. Platí to aj o hazarde.

Kto však klikne na eTIPOS.sk, rozhodne banovať nebude. Prečo? Azda základom dôveryhodnosti je skutočnosť, že TIPOS je štátna lotéria. Garancia pravosti tak prichádza priamo zo štátu. Žiaden súkromník, náhodná firma, ale štátom zabezpečená spoločnosť.

A čo všetko ďalej? Po registrácii a overení vašich totožnosti sa hráčom otvorí bohatý svet zábavy a hier svetu eTIPOS.sk. Jackpoty, bonusy a parádne okamžité výhry číhajú na návštevníkov stránky prakticky na každom kroku.

CHCEM HRAŤ

Samozrejme, nedá sa očakávať, že vyhrá každý a hneď. To by bolo príliš jednoduché. Treba mať dávku šťastia, trpezlivosť, a rovnako tak správne nastavenie.

Jednou zo zásad pokoja na duši, ako aj v peňaženke alebo ak chcete na bankovom účte, je bankroll manažment. To znamená, mať vopred stanovenú sumu, s ktorou hráč počíta, že o ňu v daný mesiac alebo počas „session“ môže prísť. Nikdy neriskujte natoľko, aby to malo ohroziť vaše bežné fungovanie, po prípade rozpočet na najbližšie dni a týždne.

Predsa len, nikto z nás nechce, aby hráč minul svoje úspory a potom sa uchýlil k zlým rozhodnutiam. A čo si budeme hovoriť, ak máte vopred určenú sumu, o ktorú hoc aj prídete, môžete večer zaspať v pohode. Žiadne stresy.

Hry, aj tie, ktoré vám ponúka online kasíno eTIPOS.sk, majú byť v prvom rade o zábave. Pohode. Dobrej nálade a keď tak o krásnych výhrach. A nie stresoch, ktoré môžu nastať.

Treba spoznať hry, do ktorých následne chcete investovať svoje peniaze. Preto dávame hráčom možnosť najskôr si sloty zatočiť na „nečisto“ – len tak, pre zábavu. A ak sa im hra páči, až potom môžu skúsiť investovať svoje peniaze a zveľadiť ich.

Stránka eTIPOS.sk ponúka hráčom prakticky neobmedzené možnosti na výber pravej hry. Ale vždy nám bude záležať i na správnom nastavení hráčov. Preto zopakujeme aj dvakrát. Užívajte si bohatú ponuku sveta hier od TIPOS-u, ale zodpovedne.

Veľa šťastia.