Hranie blackjacku nebolo nikdy jednoduchšie a zábavnejšie. Dnes vám stačí, aby ste mali pri sebe lepší mobilný telefón resp. notebook a kvalitné internetové pripojenie. Táto kombinácia vám zaručí, že si svoju obľúbenú hru zahráte online kdekoľvek a kedykoľvek. Už si len správne vybrať tú, z ktorej aj niečo zaujímavé vyťažíte. Čo tak skúsiť šťastie s Blackjack Maniou od spoločnosti EASIT?

O čom Blackjack Mania je?

Dovolíme si tvrdiť, že Blackjack Mania je hlavne o oddychu a zábave. A keď sa k tomu všetkému „prikmotrí“ aj potrebný kus šťastia, môžu z toho vzísť aj hodnotné výhry. Táto verzia obľúbeného blackjacku je naozaj skvostná. Príťažlivé prostredie, ukľudňujúca klavírna hudba a dokonale prevedené grafické detaily. To sú atribúty, ktoré sú zárukou toho, že si vás Blackjack Mania okamžite podmaní.

chcem hrať Blackjack Mania

Kartovú hru Blackjack Mania pochopí aj začiatočník v priebehu niekoľkých minút. Stávky môžete vykonať prostredníctvom 5 druhov žetónov (0.5, 1, 5, 10, 20), po čom obdržíte dve karty. Následne je už len na vás, či sa s dosiahnutým súčtom na kartách uspokojíte, alebo si vyžiadate ďalšiu kartu. Majte však na pamäti, že nemusíte mať na kartách súčet 21, ale stačí, ak budete k tomuto číslu bližšie ako díler. Pri hre máte k dispozícii aj ďalšie funkcie ako x2 vklad (Double), Rozdeliť (Split) a Možnosť poistenia (Insurance), ktoré zjednodušia samotné hranie.

My dávame online kartovej hre Blackjack Mania pomyslený palec hore. Už po prvých minútach hrania sme z nej mali veľmi dobrý pocit. Skúste si ju zahrať a pokúste sa poraziť dílera. Držíme palce!

3 dôvody prečo si zahrať Blackjack Mania

Minimálna hodnota stávky 0,50 €
Maximálna hodnota stávky až 2 000 €
Príjemné prostredie a oddychová hudba
chcem hrať Blackjack Mania