Máš rád šport, zvykneš si staviť na zápasy pri ich sledovaní, no konto si len zakladáš? Vitaj a vedz, že si na správnej adrese. TIPOSBET je totiž miesto, kde zažiješ vďaka športovým stávkam množstvo zábavy a od úvodu na teba čakajú lákavé bonusy.

Základom každého úspešného tipéra je objaviť čaro stránky a registrácia. No a práve prvý bonusový krok je spojený so „zápisným“.

Toto je REGISTRAČKA, kde na teba čaká BONUS až 50% k prvému vkladu a to až do výšky 20 €.

Stačí sa len zaregistrovať a uskutočniť prvý vklad v minimálnej výške 20€. Následne ti pripíšme automaticky bonus až 50% k tvojmu vkladu. No a keďže maximálny bonus je 20 €, je ideálne si na konto vložiť 40€ a dostaneš od nás maximálny bonus 20 €.

To ale zďaleka nie je všetko.

Novo registrovaní hráči sa môžu tešiť aj na Stávku bez rizika až do 50 €. Stačí si len tipnúť prvú stávku na ľubovoľné zápasy z našej ponuky a ak tip nevyjde, vrátime ti celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €).

Tešiť sa môžeš aj na ďalší Bonus z bufetu – Späťák. Ide o formu vernostného BONUSU, ktorý je vyplácaný za získaných bodov z tipovania za kalendárny mesiac. Body získava hráč podľa výšky vkladov a podľa výšky kurzov na tiketoch. Každý mesiac môže hráč získať bonus až do 350 €!

No a keď k tomu pripočítame širokú ponuku stávkových príležitostí na všetky druhy športov, bohatú ponuku LIVE a odvodených stávok, razom zistíš, že TIPOSBET je to ideálne miesto pre teba.

Športu zdar a športovým stávkam zvlášť.

Chcem bonus