Slovenskí fanúšikovia lotérie Eurojackpot sa v apríli naozaj nemali na čo sťažovať. Okrem napínavej hry o desiatky miliónov sa zároveň plnili aj sny. Práve počas tohto mesiaca pribudli na Slovensku hneď dvaja euromilionári. Prvému sa pošťastilo 10. apríla a na splnenie svojich snov má teraz k dispozícii viac ako 5,2 milióna €. Druhý výherca sa nechal inšpirovať svojim predchodcom, avšak mieril dokonca vyššie, a v žrebovaní dňa 17.apríla vyhral krásnych 7,3 milióna €. 

Apríl však prial nielen Slovensku, ale celej Európe. Spolu pribudlo v lotérii Eurojackpot až 17 nových milionárov, ktorí si rozdelili viac ako 86 miliónov €.

Žrebovanie Počet nových milionárov Výhra pre každého hráča (2. poradie)
3.4.2020 4 noví euromilionári 4,958 milióna €
10.4.2020 4 noví euromilionári 5,2 milióna €
17.4.2020 3 noví euromilionári 7,331 milióna €
24.4.2020 6 nových euromilionárov 3,92 milióna €

 

Aj napriek závideniahodným vyhrám nešlo však o zdolanie samotného jackpotu, ale o výhry „iba“ v 2. poradí. Jackpot vo výške 90 miliónov € kraľuje lotériám už päť žrebovaní za sebou a po poslednom piatkovom žrebovaní je už jasné, že v apríli pokorený nebude.

Bude práve máj ten mesiac, v ktorom padne 90 miliónov €? 

Odpoveď na túto otázku ukáže až čas, avšak jedno je isté. Veľmi atraktívne naďalej zostávajú aj zvyšné poradia, ktoré majú silný potenciál naďalej rásť.

Práve preto je teraz ten správny čas pokúsiť sa odkrojiť kúsok z veľkého miliónového koláča.

Podajte si svoj tip na eTIPOS.sk a možno budeme nabudúce blahoželať práve vám.

 

Prajeme veľa šťastia!