Koncom minulého týždňa sme zaznamenali krásnu výhru na eŽrebe Super prasa v žite 2 a skraja tohto týždňa je tu ďalšia trefa na čoraz viac populárnych eŽreboch.

Jednoduché, lákavé a s krásnymi výhrami. Také sú eŽreby. Presvedčil sa o tom aj hráč s nickom cuc***, ktorý si zakúpil eŽreb Vysoká hrá a v utorok večer sa potešil z krásnej výhry 5 000 €!

Zotri eŽreb

Vysoká hra patrí medzi exkluzívne eŽreby, ktoré sú v portfóliu eTIPOS.sk pomerne krátko. Cena jedného eŽrebu je síce o trochu vyššia, 10 €, ale pozor, kto trafí hlavnú výhru, môže byť obdarovaný až sumou 200 000 €!

Stačí na hornej lište eŽrebu pri zotieraní objaviť päť Výherných čísel. Ak sa tie zhodujú s Vašimi číslami, výhra je na svete.

Jednoduché, rýchle, zábavné, vzrušujúce a najmä s možnosťou krásnej výhry. Také sú eŽreby Vysoká hra, ktoré môžu priniesť finančnú odmenu aj vďaka zlatej minci. Tá má silu špeciálneho symbolu. Stačí, aby sa zobrazila medzi Vašimi číslami a výhra je na svete. Koľko to bude? Škála je vysoká. Od 10 € po 200 000 €!

Aktuálne sme spoznali výhercu sumy 5 000 €, ktorá však vôbec nie je ojedinelá. Až 150 hráčov totiž po zotretí eŽrebu Vysoká hra vyhrá práve päťtisíc.

Zotri eŽreb

Dokopy si na eŽreboch Vysoká hra majú hráči možnosť zotrieť až 8 560 000 €!

Kedy sa dočkáme hlavnej výhry s eŽrebom Vysoká hra? Kto si zotrie 200 000 €? Stačí trochu pokúšať šťastie a môžete to byť práve vy.