Online kasíno eTIPOS.sk ti pravidelne prináša nové hry a s nimi spojené nové možnosti na krásne výhry. Stačí jeden spin a si v hre o tisíce eur. Naša ponuka hier je síce neuveriteľne bohatá, ale vždy sa dá objaviť niečo nové. Spoznaj ešte dnes čaro dvoch noviniek, ktoré nájdeš exkluzívne u nás.

Luck of Giza

Nájdeš svoje šťastie v ďalekom Egypte, kde vyrástli nádherné pyramídy, aké nikde na svete nenájdeš? Spriatelíš sa s faraónom, ktorý ťa navedie na cestu plnú smaragdov a zabezpečí ti rozprávkovú výhru v Gize? Máme pre teba skvelú päťvalcovú hru s trojicou symbolov na valcoch. Po ich roztečení zozbieraj symboly kríža, džbánu, mačky, vtáka, chrobáka, pyramídy. Najviac ceneným symbolom sú egyptská mu a žena, divokým symbolom je zelený štvorlístok? Prinesie ti šťastie? K dispozícii máš aj tlačidlo riziko. To prináša risk, ale aj otvára cestu k rozprávkovej výhre.

7 – Max

Päťvalcová novinka prináša opäť niečo nové. Čakajú ťa tri symboly na valci, hráš na minimálne tri rovnaké symboly, ak sa ti podarí nájsť až päť, tvoje výhry astronomicky stúpajú. Šťastná sedmička má magickú moc, čo zistíš veľmi rýchlo po roztočení valcami. Ani v tejto novinke nechýba možnosť a tlačidlo riziko. Po uhádnutí správnej farby karty sa ti výhra zdvojnásobuje a to už sa oplatí. Výhru môžeš navýšiť až na rozprávkových 50 000 €! Čaká ťa porcia pekne spracovaného a neokukaného ovocia, ostatné je už iba na tebe. Stačí len roztočiť valce a si v hre.

HRAJ novinky