Posledné žrebovanie lotérie Eurojackpot, ktoré prebehlo v piatok 28. augusta 2020, sa nieslo v znamení zdolania 34- miliónového jackpotu. Šťastným však bolo aj pre hráča, ktorý svoju stávku podal na Slovensku a získal výhru v 3. poradí. Ako jeden z deviatich výhercov si domov odnáša sumu 83 430 €.

Najväčším lákadlom lotérie Eurojackpot sú práve niekoľkomiliónové jackpoty, o ktoré bojujú hráči z celej Európy s jediným cieľom – stať sa novým euromilionárom. Inak tomu nebolo ani pri  poslednom žrebovaní, ktoré sa uskutočnilo v piatok 28. augusta 2020 vo fínskych Helsinkách.

Aj napriek tomu, že jackpot vo výške 34 miliónov poputuje novému milionárovi do Fínska, radosť nastala aj na Slovensku. Stačilo k tomu zdolanie „iba“ 3. poradia, ktoré si rozdelí až deväť výhercov. Každému šťastlivcovi zo Slovenska, Švédska, Nemecka, Maďarska, Poľska a Fínska poputuje krásna výhra vo výške 83 430 €.

Jackpot lotérie Eurojackpot tak začína od začiatku. V hre je 10 miliónov €!  Ruku na srdce – nestačila by vám aj táto suma na celoživotné zabezpečenie seba a svojich blízkych?

Podajte si tiket na eTIPOS.sk a hrajte o miliónové odmeny už teraz.

Žrebujeme každý piatok.

Prajeme veľa šťastia!

TIPUJ HNEĎ