Vyplňte všetky štyri polia tiketu lotérie Eurojackpot, prikúpte si Eurojackpot JOKER a získajte k tomu eŽreb zadarmo. Vďaka novej akcii môžete nielen hrať o jackpot vo výške 10 miliónov €, ale aj o okamžité výhry v hodnote až 1 200 € v zábavných eŽrebov Magic Forest alebo Geisha.

Známa číselná lotéria Eurojackpot mení životy hráčov po celej Európe, Slovensko nevynímajúc. Stanete sa aj vy členom klubu supermilionárov? Rozhodne o tom piatkového žrebovanie. Ako prvé je však potrebné si podať svoj tip. Využite jedinečnú online akciu a podajte si svoje šťastné čísla online na eTIPOS.sk.

Podmienky sú jednoduché. Ak vyplníte všetky štyri hracie polia a tým pádom podáte plný online tiket, tak automaticky získate bonus v sume 0,50 €, ktorý môžete využiť na zotretie niektorého z eŽrebov. Dôležité je však nezabudnúť zaškrtnúť aj políčko „Eurojackpot JOKER“, ktorým si svoj tip obohatíte o možnosť vyhrať 50 000 € v doplnkovej hre.

Svoj žrebový bonus môžete využiť na jeden z dvoch hodnotných eŽrebov Geisha a Magic Forest, ktoré v sebe ukrývajú možnosť vyhrať krásnych 1 200 €. Zároveň vás upozorňujeme, že ežreb môžete získať iba raz počas trvania akcie.

Poponáhľajte sa, akcia trvá iba tento týždeň od 23. do 27. novembra!

Prajeme veľa šťastia!

Zisti viac

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk