Online kasínová hra Fruit Awards je do veľkej miery ovplyvnená počiatkom hrania automatov. Prvé hracie prístroje sa vo Veľkej Británii nazývali práve „fruit machines“. Popularita ovocných automatov však nijako neklesá ani 100 rokov po ich uvedení. Šťavnatú tému využíva aj online automat Fruit Awards od SYNOT Games a vy, ak sa rozhodnete roztočiť jeho valce, si môžete vyskúšať či sadne aj vám.

Výherný symbol ako bonus vo Fruit Awards

Fruit Awards na eTipos.sk pozostáva zo 4 valcov, 3 riadkov a k výhre sa dopracujete niektorými z 81 fixných cestičiek. Okrem základných 8 symbolov (Sedem, Bar, Melón, Hrozno, Slivka, Pomaranč, Citrón a Čerešne) nám ovocný automat ponúka aj deviaty bonusový symbol, tzv. Wild.

Ten nahrádza akýkoľvek symbol potrebný pre výhernú líniu a zároveň násobí jej výhernú hodnotu. Viacero divokých symbolov nevytvára vlastnú výhernú líniu. Úžasné však je, že ich maximálny počet v jednej hre (3) môže výhru znásobiť až 8-krát. Vďaka tomu máte šancu priblížiť sa k poriadne vysokým čiastkam a to vôbec nie je všetko.

Režim násobenia výhier a neoceniteľná autohra vo Fruit Awards

Čo ak sa vám výhra po úspešnej kombinácii symbolov vo výhernej línii máli? Popri pripísaniu výhry na kredit za pomoci tlačidla s prasiatkom aktivujete tlačidlo s kartami. A s ním prichádza adrenalín spojený s klasickým zdvojnásobením výhry uhádnutím červenej alebo čiernej karty.

Nejde však o úplnú vykopávku režimu násobenia výhier. Z výhernej sumy viete riskovať vami určenú časť výhry tak, že ju delíte tlačidlom Poliť až do minimálnej sumy 0,10 eur. Zvyšok sa automaticky pripíše na kredit. Pri voľbe farby karty vás môže potešiť aj žolík. Ak sa objaví, vaše zdvojnásobenie je s istotou úspešné.

Ak nemáte chuť o riziko zdvojenia výhry, ale skôr baviť sa prostredím hry s bezpečným vkladom, odporúčame skúsiť nastavenie automatickej hry tlačidlom napravo od hlavného Spin/Toč. Široký interval počtu auto-otočení vrátane nekonečna je naozaj postačujúci. Počas autohry sa vám výhra na kredit pripíše automaticky, pokiaľ nekliknete na Karty/Risk, resp. tlačidlo Stop, ktoré vám opäť ponechá možnosť manuálnej hry.

Vľavo od Spinu nechýba tlačidlo Max Bet pre nadšencov rovnakých tzv. „Flat“ vkladov. Intuitívne ovládanie hry, štýlovo rozmiestnené svetlá a dramatická hudba dávajú ovocnému predstaveniu ešte väčší šmrnc. Budete sa cítiť ako v divadle. Elegantný automat Fruit Awards vás vtiahne do sveta pôvabu a slávy. Prajeme vám veľa šťastia a zábavy.

3 dôvody prečo si zahrať Fruit Awards

 81 ovocných ciest k výhre
 Bonusový divoký symbol „Wild“
 Pútavý prvok násobenia výhier aj Autohra

CHCEM HRAŤ