Vstúpte do sveta ligotavých drahokamov, ktorý na vás čaká na online hracom automate Gem-O-Rama od spoločnosti SYNOT GAMES. Očarí vás nielen svojou farebnosťou a unikátnym leskom, ale aj svižným tempom hry a niekoľkými zaujímavými bonusmi.

O čom online automat Gem-O-Rama je?

Na svoje si prídu hráči vyznávajúci rýchle, prehľadné a na hranie nenáročné online sloty. Gem-O-Rama je tak jednoduchý automat, že si s ním veľmi rýchlo potykajú aj začínajúci hráči. Tvorí ho 5 valcov, 3 riadky a 10 fixných výherných línii.

Počet výherných línií však trocha klame, výherné kombinácie totiž platia v oboch smeroch – zľava doprava aj sprava doľava. To sa len tak nevidí a významne to zvyšuje šance vyhrať.

chcem hrať Gem-O-Rama

Bonusy v online automate Gem-O-Rama

Bonusy v hre nie sú príliš originálne, ale o to viac potešia, ak sa vám zobrazia na valcoch. Najhodnotnejším bonusom je expandujúci Wild symbol. Objavuje sa vo valcoch 2, 3 a 4. Okrem toho, že ako žolík supluje chýbajúce symboly v potenciálnej výhernej kombinácii, po dotočení valcov zostáva na svojom mieste.

Rozšíri sa po celom valci a aktivuje respin, čo môže viesť k zisku výhernej kombinácii. Na 1. alebo 5. valci sa objavuje Double symbol, ktorý násobí vzniknuté výhry x2. Nechýba ani obľúbená (niekým preklínaná) funkcia Gamble (Risk).

Pomocou nej si môžete výhru niekoľkokrát znásobiť. Ale aj o ňu prísť, tak opatrne. Gem-O-Rama je veľmi príjemný, oddychový online slot, napríklad ku káve. Netreba sa veľmi sústrediť, stačí roztočiť valce a čakať čo si pre vás šťastena pripraví.

3 dôvody prečo si zahrať Gem-O-Rama

Vhodný aj pre začínajúcich a neskúsených hráčov
Výherné kombinácie platné v oboch smeroch
Expandujúci Wild symbol
chcem hrať Gem-O-Rama