Poznáte to. Víkend, najväčšia a najširšia ponuka zápasov na tipovanie. Vyberie si každý. Naopak pondelok ukrýva zväčša najmenšiu porciu zápasov. Ale náš tipér týždňa vás presvedčí, že aj v tento deň sa dá vybrať z najlepšej ponuky kurzov na www.etipos.sk zaujímavá a najmä výherná kombinácia.

Šťastný výherca, ktorý sa radoval pri vklade 20 € z výhry 1 746 €, sa až na jednu výnimku sústredil len na futbalové zápasy.

Tou výnimkou bol duel nemeckej 2. ligy v hokeji, na ktorý nastúpil Freiburg a Bad Nauheim. Pri kurze 1,48 veril tipér domácim. Tí viedli 3:0 a ešte 32 sekúnd pred koncom stretnutia 4:3. Potom však prišiel šok – hostia vyrovnali a všetko nasvedčovalo, že duel pôjde do predĺženia.

A zrazu druhý, pozitívny šok. V čase 59:59 totiž domáci útočník Chad Bassen strelil víťazný gól. Neuveriteľný, no nesmierne šťastný moment pre tím z Freiburgu, ako aj nášho tipéra.

Zvyšné zápasy už boli čisto z najpopulárnejšej hry na svete. Tipér sa môže poďakovať aj nášmu Milanovi Škriniarovi, ktorý vystrieľal triumf Interu Miláno nad Atalantou, potešil ho ďalší triumf Chelsea, ako aj parádna otočka Betisu Sevilla. Tím z Andalúzie prehrával doma s Alavesom po polčase 0:2, no v samom závere strhol duel na svoju stranu a radoval sa z víťazstva 3:2.

Nuž ale, ako sa hovorí – šťastie praje nielen odvážnym, ale aj pripraveným. Tak sleduj aj ty najlepšiu ponuku kurzov na www.etipos.sk a staň sa ďalší tipérom týždňa.

Výhercovi srdečne gratulujeme.

ŠPORTOVÁ PONUKA