Zatiaľ čo v Európe v 19. storočí vyčíňal Napoleon Bonaparte, na americkom kontinente sa rozmohol nový fenomén – zlatá horúčka. Masy ľudí sa presúvali z miesta na miesto aj tisíce kilometrov, aby našli svoju vysnívanú zlatú baňu a stali sa tak zo dňa na deň boháčmi. Niekomu sa to podarilo, iným nie. Teraz je však rad na vás. Aj vy môžete naraziť na štôlňu plnú zlata. Stačí ak si zakúpite online stierací žreb Gold Mine a vykopete svoj poklad.

O čom online žreb Gold Mine je?

Ako už bolo uvedené, o hľadaní zlata. Vašou úlohou bude nájsť na deviatich hracích políčkach čo najviac zlatých nugetov. Čím viac, tým lepšie, pretože čím vyšší počet zlatých nugetov, tým vyšší zisk pre vás. Za nájdenie jedného zlatého nugetu dostane naspäť sumu, za akú ste eŽreb zakúpili. Za dva nugety získate výhru 10 eur a takto to pokračuje ďalej. Vyhrať môžete postupne 30, 100, 200, 500, 700, 1 000 a dokonca až 5 000 eur. To je už naozaj krásne číslo, nemyslíte?

zotrieť ežreb Gold mine

Princíp stierania online žrebu Gold Mine

Princíp stierania je úplne triviálny. Po zakúpení online stieracieho žrebu Gold Mine, ktorý stojí 4 eurá, máte k dispozícii 9 hracích políčok. Tie sú vyobrazené ako banské vozíky. Pod nimi sa ukrývajú 2 symboly. Prvým je prekrížený krompáč s lopatou a tým druhým zlatý nuget. Stierať tento žreb môžete dvoma spôsobmi. Buď využijete možnosť „zotrieť celý“, po čom sa naraz odkryjú všetky políčka, alebo ak máte radi napätie, políčka môžete sami postupne a jednotlivo vyklikávať. Jednoduchšie to ani nemôže byť. Ak ste sa ešte s online žrebom Gold Mine doteraz nestretli, mali by ste to napraviť. Veď človek nikdy nevie, kde a kedy narazí na baňu plnú zlata. Zlatá horúčka sa môže začať, držte sa.

3 dôvody prečo si stierať online žreb Gold Mine

Zaujímavá myšlienka, hľadanie zlata
Príjemná grafika a hudba
Maximálne možná výhra 5 000 €
chcem zotrieť ežreb Gold mine