Úžasná grafika, prepracované 3D animácie, tematická hudba, štedré bonusové možnosti a vaša voľba medzi dobrom a zlom. To sú základné atribúty online hracieho automatu Good Girl, Bad Girl od spoločnosti BETSOFT.

O čom online automat Good Girl, Bad Girl je?

V prvom rade sa musíte rozhodnúť, či chcete hrať na strane dobra (Anjel) alebo na strane zla (Diablica). Pokiaľ neviete, nevadí, hrať môžete na oboch „barikádach“ zároveň. Ide o tzv. duálny režim. Obidve slečny zaodeté do atraktívnych a vzrušujúcich kostýmov vám svojimi bohatými bonusovými vlastnosťami pomôžu napĺňať vaše sny, čím sú dozaista veľké výhry, pravda?

Bonusy v online automate Good Girl, Bad Girl

Keďže ich tu je viac ako dosť, poďme si ich v skratke predstaviť. Medzi obyčajnými symbolmi sa nenachádza jeden, ale rovno 2 divoké symboly, ktoré navyše v sebe ukrývajú náhodné násobitele výhier. Na strane dobra je to Svätožiara (násobiteľ 1x – 2x, objavuje sa častokrát) a na strane zla vystupuje Trojzubec (násobiteľ 1x – 4x, objavuje sa menej často). Za 3-násobné vytočenie Scatter symbolu aktivujete bonusovú hru s kolesom šťastia, kde môžete získať okamžité výhry, voľné pretočenia či progresívny jackpot. Pokiaľ by sa vám i po tomto všetkom zdali vaše výhry prinízke, môžete zariskovať a skúsiť ich pomocou funkcie Gamble (Double Up) sem-tam znásobiť.

CHCEM HRAŤ

Takáto megaporcia bonusov sa neodmieta. Netreba váhať, ale ihneď vyskúšať šťastie s online hracím automatom Good Girl, Bad Girl. Obe dámy sa už nevedia dočkať vašej spoločnosti.

3 dôvody prečo si zahrať Good Girl, Bad Girl

Podmanivá grafika a 3D animácie
2 divoké symboly
Rôzne herné režimy
CHCEM HRAŤ