Či už Halloween oslavujete alebo radšej dávate prednosť pokojným tunajším sviatkom, máme pre vás automat, ktorý by vás aspoň na chvíľku mohol zaujať. Volá sa Halloween Fruits a na svedomí ho majú vývojári zo spoločnosti SYNOT GAMES. Zaujímavú, strašidelnú tému skombinovali s najpopulárnejšími symbolmi online slotov – s ovocím. Má takéto spojenie šancu na úspech? Samozrejme, že áno.

O čom online automat Halloween Fruits je?

Hraj Halloween Fruits v kasíne

Výherný automat Halloween Fruits je najmä o tom, aby ste sa počas jeho hrania aspoň troška báli (a najlepšie nielen o peniaze). Autorom sa ich zámer vystrašiť vás celkom darí. Diabolský smiech v pozadí vás, najmä zo začiatku, veľmi ľahko vyvedie z koncentrácie. Hlavne ak hráte niekde sami v tmavej izbe. Keď sa vám však vráti pulz a zmizne husia koža, zistíte, že hráte veľmi používateľsky prívetivý automat zostavený z 5 valcov, 3 riadkov a 10 fixných výherných línií. Jednotlivé symboly tvorí ovocie, sedmičky a hviezda, čo je povedzme si, štandard, aby to teda nebolo nudné na valcoch sa objavuje aj hlavný halloweensky symbol – vyrezávaná tekvica.

Bonusy v online automate Halloween Fruits

Tekvica je síce jediným špeciálnym bonusom na tomto automate, no plní dve funkcie. V prvom rade je žolíkom (Wild), čiže nahrádza chýbajúce symboly v potenciálnej výhernej kombinácii. Jej druhou vlastnosťou je, že ak môže dôjsť k výhernej kombinácii, rozšíri sa (expanduje) na všetky susedné pozície. Napríklad, ak sa tekvica objavila na strednom valci stredného riadku a je možnosť dosiahnuť výherné kombinácie, rozšíri sa až na 8 ďalších pozícii. A z toho môže vzísť utešené množstvo výherných kombinácii. Aby sme nezabudli, všetky výhry si môžete niekoľkokrát znásobiť. Slúži na to stará známa funkcia Gamble (Risk). Len sa nesmiete báť riskovať.

Bonusov na automate Halloween Fruits síce nie je veľa, no symbol tekvice vie na valcoch urobiť poriadny vietor. Skúste a uvidíte, netreba mať zbytočný strach.

3 dôvody prečo si zahrať Halloween Fruits

  • Strašidelná téma
  • Expandujúci Wild symbol
  • Násobenie výhier
Hraj Halloween Fruits v kasíne