EGT mega turnaj sa môže pochváliť svojim prvým úspešným kolom. Okrem konečných výhier spolu v hodnote 7 500 € sme boli svedkami aj neuveriteľných zlomov. Hráči dokázali vďaka štedrým valcom premeniť aj malé vklady na zaujímavé sumy. Bude tento trend pokračovať aj v druhom kole turnaja?

Online kasíno je dynamický svet, v ktorom na hráčov pôsobí veľa rôznych faktorov. Šťastie patrí medzi tie najvrtkavejšie z nich. Zdá sa, že v prvom kole nášho EGT mega turnaju hráčom naozaj prialo. Na prvý pohľad sa valce nezastavili ani na sekundu. Aj nižšie vklady sa ako mávnutím čarovného prútika menili na naozaj vysoké sumy.

Top príkladom je hráč, ktorého obľúbenou hrou minulého týždňa bola bez pochýb Burning Hot. Vďaka nej premenil až 21 – krát svoj vklad na hodnotu vyššiu ako tisíc €. Tomu sa hovorí mať horúce valce!

Viac rôznorodosti vo svojom online svete privítal turnajový bojovník, ktorý si vyskúšal rôzne automaty z dielne EGT. Hot & Cash či Lucky King alebo Rise of Ra či Secrets of Alchemy, všetky mu priniesli krásne vkladové premeny. Za spomenutie určite stojí zatočenie valcami, ktoré mu pri úvodnej investícii 6 € vytočilo až 1 594 €. Jeho osobnou topkou sa však stal automat Burning Hot, v ktorom vytočil až päť súm vyšších ako tisíc €.

Svoje čaro má určite aj hra s výstižným názvom Wins. Vďaka nej sa jedným zatočením 7,5 € čarovne zmenilo na 2 025 €.

A podobných príkladov sme počas prvého kola zažili niekoľko. Desiatkam hráčom sa podarilo vytočiť viac ako 1 000 €. Tomu sa hovorí úspešný turnaj!

Bude aj druhé kolo ohurovať podobnými číslami?

Zabojuj aj ty o 7 500 € na eTIPOS.sk. Čas máš už iba do 18. októbra!

Prajeme šťastné valce.

chcem hrať turnaj