Online hrací automat Respin Joker poteší najmä začínajúcich hráčov, skrátka neprídu ani tí, ktorí uprednostňujú jednoduchšie mašinky. Tento slot od spoločnosti SYNOT Games je už na prvý pohľad veľmi príjemný a osviežujúci. Všetko sa točí okolo šťavnatého ovocia a pri upokojujúcej, ba priam až éterickej hudbe sa ideálne zrelaxujete.

O čom je online automat Respin Joker?

Slot Respin Joker síce pozostáva iba z 3 valcov, 3 riadkov a 5 fixných línii, no aj napriek tomu sa na ňom dajú vyhrať slušné sumy. Ak sa vám napríklad podarí vytočiť 3x zvonec, získate 50-násobok stávky. Za 3 melóny máte 15-násobok, za hrozno 10-násobok stávky. Okrem toho obsahuje nejednu bonusovú vlastnosť, vďaka ktorej môže vaše hráčske konto utešene rásť.

Bonusy v online automate Respin Joker

Medzi obyčajnými symbolmi ovocia sa točí aj symbol žolíka, ktorý funguje ako Wild symbol. Supluje chýbajúce symboly v prípadnej výhernej kombinácii. Tento žolík však nie je iba takým hocijakým žolíkom. Má v sebe jednu zaujímavú extra vlastnosť, ktorú si okamžite zamilujete.

Pokiaľ je Wild symbol súčasťou výhernej kombinácie, po dotočení valcov zostane na svojej pozícii aj do ďalšieho pretočenia. A toto pretočenie je zadarmo. Následne sa valce opätovne roztočia a môžu vytvoriť nové výherné línie s už zafixovanou výhernou líniou obsahujúcou žolíka. Ak sa vám podarí vytočiť ďalšiu výhernú kombináciu so žolíkom, znova získate freespin. A znova a znova…

Možno ste si už zvykli, že automaty od SYNOT Games disponujú vo väčšine prípadov obľúbenou funkciou Gamble (Risk). Nebojte sa, nechýba ani na tomto automate. Môžete tak smelo každú jednu výhru niekoľkokrát znásobiť. Stačí uhádnuť, akej farby je zakrytá karta.

Musíme spomenúť ešte poslednú dôležitú vec. V prípade, že sa vám podarí vytočiť na všetkých 9 pozíciách rovnaký symbol, výhra sa zdvojnásobí. A verte nám, že pri valcoch 3×3 to naozaj nie je žiadny unikát. 

Vyskúšajte si ho a uvidíte, že nám dáte za pravdu. Držíme palce!

Respin Joker automat ecasino

3 dôvody prečo si zahrať Respin Joker

  • Pretočenie zadarmo
  • Zdvojnásobovanie výhier
  • Wild symbol fixujúci výhernú líniu
chcem hrať