Rocková nálož z 80-tych rokov. Výstižnejšie by sa online hrací automat Retro Reels Extreme Heat od spoločnosti MICROGAMING opísať zrejme ani nedal. Vďaka jeho vizuálu sa vrátite do najlepších rokov minulého storočia, keď sa mnohí s výhernými automatmi iba zoznamovali. Stará dobrá klasika doplnená o niekoľko atraktívnych bonusov. To je sen mnohých hráčov.

O čom je online automat Retro Reels Extreme Heat?

Retro Reels Extreme Heat je automat s 5 valcami, 3 riadkami a maximálne 30 výhernými líniami. Počet línií si samozrejme môžete stanoviť sami. Keďže neoddeliteľnou súčasťou retro automatov sú symboly ovocia, zvoncov, sedmičiek či BARov, nájdete ich aj tu. No a aby hra mala ešte väčšie grády, obsahuje aj pár poriadnych bonusov. 

Bonusy v online automaty Retro Reels Extreme Heat

Na automate nechýba známy evergreen bonusových symbolov – WildScatter. Prvý menovaný plní funkciu žolíka a nahrádza chýbajúce symboly v potenciálnej výhernej línii, vďaka druhému zase získate freespiny.

Pokiaľ sa vám podarí Scatter symbol kdekoľvek na valcoch vytočiť 3-krát, získate 10 freespinov. Ak 4-krát, máte 15 voľných pretočení a ak 5-krát, točíte zadarmo až 20 krát. To, čo určite oceníte je, že počas voľných pretočení sa všetky výhry zdvojnásobujú.

To ale nie je všetko. Po každom dotočení valcov môžete za zobrazený poplatok zatočiť akýmkoľvek valcom znova – pomocou funkcie Respin. Tým zvýšite šancu na doplnenie výhernej kombinácie a teda aj na výhru.

Tak čo? Koluje vám v žilách rocková krv? Ak áno Retro Reels Extreme Heat vás rozpumpuje na plné obrátky.

3 dôvody prečo si zahrať Retro Reels Extreme Heat

  • Klasika, ktorá neomrzí.
  • Pestrá ponuka bonusov.
  • Respin – možnosť opakovane zatočiť ľubovoľným valcom.
Chcem hrať