Kasínový svet v herni eTIPOS.sk je naozaj pestrý, dynamický a vie byť aj veľmi štedrý. Jedným z tých úspešných mesiacov bol práve august, ktorý naozaj nešetril výhrami. Padol dokonca aj samotný  MAX POWER BONUS vo výške viac ako 20 000 €. 

Kasíno v kombinácii s bonusovými akciami je vyhľadávanou príležitosťou pre všetkých online hráčov. Medzi top akcie patrí aj zdolanie MAX POWER BONUS-u, ktorý sa dá vytočiť na automatoch Black Magic, Criss Cross a Eldorado.

O tom, že hrať tento výber sa naozaj oplatí, sa presvedčil aj verný kasínový fanúšik s prezývkou Hellpell, ktorý bude na mesiac august spomínať iba v dobrom.

Jeho úspešné ťaženie sa začalo 13. augusta 2020, kedy vďaka hraniu svojej obľúbenej hry Criss Cross vyhral naozaj štedrý Max Power Bonus vo výške 20 733 €. Ak berieme do úvahy jeho vklad v sume 6 €, tak výhra predstavuje takmer 3 500 násobok jeho investície.

Kasínový vášnivec však vo svojej snahe nepoľavil. Práve naopak! O pár dní neskôr stavil opäť na svoj overený automat a bol opäť odmenený. Tentokrát zatočil automat iba za 1 €, ktoré mu vytočilo až 11 097 €.

Tomu sa hovorí úspešný mesiac!

Vyskúšaj aj ty svoje šťastie a hraj o MAX power bonus na eTIPOS.sk. Čaká na teba aktuálne 2 247 € a jackpot ďalej rastie!

CHCEM HRAŤ