Byť nováčikom v online kasíne môže byť poriadne náročné. Z každej strany na vás vyskakujú bonusové minihry zábavných hracích automatov, napínavé vedľajšie stávky rulety či strategický blackjack. Všetky hry ponúkajú zaujímavé výherné funkcie a skvelú možnosť získať poriadnu sumičku. Ako si ale vybrať kasínovú hru, ktorou vstúpite do sveta online hrania?

Výber ideálnej online hry nemusí byť až taká náročná a zdĺhavá úloha. Pripravili sme pre vás rýchle tipy na hry, ktoré sú vhodné aj pre nováčikov. Poďme sa na ne pozrieť!

Najvhodnejšie hry pre začínajúcich hráčov

Európska ruleta

Klasická verzia Európskej rulety patrí medzi TOP hry pre nováčikov. Dokonca aj skúsenejší hráči, ktorí si už niečo „odtočili“, sa k tradičnej rulete veľmi radi vracajú. Postup hry je naozaj jednoduchý – rozmietnite žetóny na hracom plátne a roztočíte koleso rulety. Hra odsýpa pomerne rýchlo a ponúka atraktívne šance na výhru. Odporúčame začať s jednoduchou ruletou so základnými stávkami.

Začni s ruletou na eTIPOS.sk

Jednoduché klasické výherné automaty

Jednou z vhodných alternatív pre začínajúcich hráčov sú automatové hry. Jednoduché pravidlá a rýchle pretáčanie valcov sa skvelo dopĺňa s kvalitným grafickým spracovaním a zaujímavou tematikou. Pre začínajúcich hráčov sú vhodné jednoduché ovocné alebo klasické online sloty, prípadne modernejšie graficky prepracované hry no s jednoduchou bonusovou štruktúrou.

Dizzy Hot

Ovocná nálož Dizzy Hot od spoločnosti BETINSIGHT vás dostane priamo do ohnivého pekla, kde končia všetky neposlušné druhy ovocia. Toto spojenie pekelnej a ovocnej tematiky poteší väčšinu začínajúcich hráčov, pretože okrem kvalitného grafické spracovania ponúka aj poriadnu dávku zábavy založenú na jednoduchosti.

Na 3 valcoch a 5 riadkoch sa točia symboly ovocia a je len na vás, či si zvolíte 1,3,5,7 alebo 9 výherných línií. Výherné symboly vám môžu vyniesť rôzne vysoké sumy. Za 5 symbolov jablka na výhernej línii získate až 5000-násobok stávky.

More Fresh Fruits

Doprajte si ešte viac ovocnej klasiky s automatom More Fresh Fruits od spoločnosti Endorphina. Na 5 valcoch a 4 riadkoch sa točia symboly citrónov, melónov, hrozna alebo jahôd, ktoré musíte správne napasovať na jednu z výherných línií. Výherné línie si opäť volíte a hrať môžete až na 40 výherných líniách.

Namiešať poriadny výherný koktail vám pomôžu aj symboly Wild a Scatter. Divoký symbol má úlohu žolíka a nahrádza akýkoľvek iný chýbajúci symbol vo výhernej línií. Kombinácia minimálne troch Scatter symbolov kdekoľvek na valcoch (ak mimo výhernej línie) Vás zase poteší parádnou výhrou.

Hraj jednoduché automaty

Baccarat GOLD

Baccarat je zábavná kartová hra, ktorá je síce podobná blackjacku, no postup hry a herné pravidlá sú oveľa jednoduchšie, preto ju bez problémov zvládnu aj začínajúci hráči. Princípom je stávka na jednu z trojice možných výsledkov:

  • výhru fiktívneho hráča
  • výhru fiktívneho bankára
  • remízu

Baccarat GOLD je vydarená hra od spoločnosti Microgaming, ktorá má slušné grafické spracovanie, autentický zvukový doprovod a plynulosť hry.

Vyskúšaj si Baccarat

eŽreby – stierajte cez internet

Pokiaľ ste už presýtený kasínovými hrami a chcete vyskúšať niečo „z iného súdka“, vyberte si stieracie žreby. V sekcii „eŽreby“ na eTIPOS.sk nájdete širokú ponuku stieracích žrebov, ktoré sa odlišujú tematikou, výškou stávky ale aj maximálnou výhrou.

Hrať ežreby môžete cez počítač, ale aj cez mobilné zaradenie ako tablet či telefón. Je to naozaj jednoduché.

Stieraj ežreby na eTipos.sk

Ide o zábavu, hrajte zodpovedne

Pri akejkoľvek hazardnej hre platí, že zodpovedné hranie musí byť na prvom mieste. V kasíne eTipos.sk si môžete nataviť svoje limity hrania i vkladov, ktoré napomáhajú k plnohodnotnému hráčskemu zážitku. Ide o hru, raz môžete vyhrať, inokedy prehrať. Myslite na to, že hranie online hier si užijete jedine vtedy, ak budete dostatočne odpočinutý, sústredený a rozumne disponujete s vašim finančným rozpočtom. Prajeme veľa šťastia pri hre !