Aj vy máte niekedy chuť dotknúť sa sveta blahobytu, prepychu a luxusu, kde sa všetko točí okolo drahých áut, súkromných lietadiel, jácht a pekných žien? Kto nie, pravda? Online hrací automat Jetsetter vám takúto možnosť ponúka. Tak na seba hoďte svoj najlepší oblek a vstúpte do extravagantného prostredia ľudí s vysokým spoločenským postavením.

O čom online automat Jetsetter je?

O všadeprítomnom bohatstve. Na 5 valcoch a 3 riadkoch tohto online slotu sa točia symboly jachty, súkromného lietadla, auta Ferrari, drahej cigary, kolesa od rulety a jednej nádhernej blondínky s 500-dolárovkami v ruke. Celkovo je automat veľmi jednoduchý a ľahko pochopiteľný. Vaša výhra tak bude závisieť od vašich volieb a samozrejme, aj od šťastia. Nechajte sa prekvapiť, akú časť z luxusnej ponuky dokážete uchmatnúť pre seba.

Bonusy v online automate Jetsetter

K tomu, aby ste aj vy zažili pocit, „byť pracháčom“, vám dopomôže niekoľko bonusových vlastností. Wild symbol supluje chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii a ak sa tak udeje, celá výhra je zdvojnásobená. Do nablýskaného sveta, kde môžete vyhrať zaujímavejšie výhry, prekĺznete vďaka symbolu Scatter. Pokiaľ ho vytočíte najmenej 3-krát, získate 20 freespinov, počas ktorých hráte o parádne násobitele stávky. Za priaznivých podmienok sa môžete tešiť z naozaj fantastických výhier. To ale nie je všetko. Výhry môžete za pomoci funkcie Gamble (Risk) ešte niekoľkokrát zdvojnásobiť.

chcem hrať Jetsetter

Tak čo, oslovil vás automat Jetsetter? Nebudeme sa čudovať, ak áno. Medzi hráčmi sa teší veľkej obľube. Vyskúšajte si ho a neobanujete.

3 dôvody prečo si zahrať Jetsetter

Automat plný luxusu
20 freespinov v bonusovej hre
Atraktívne násobitele stávok
chcem hrať jetsetter