Online kasínová hra Joker 40 sa od absolútnej klasiky ovocných automatov tzv. „fruit machines“ snaží šikovne odlíšiť. Nová hra, s miernym retro nádychom, prináša hráčom širšie možnosti výhier, vďaka Wildu, Scatteru, či funkcii Gamble. Popularita ovocných automatov zďaleka nekončí ani po viac ako storočí ich existencie. Skúste, či vám tento šťavnatý kúsok od SYNOT Games bude vyhovovať.

Divoký symbol a Scatter v Joker 40

Joker ako azda najznámejší superzločinec súčasnej populárnej kultúry je hlavným symbolom celého slotu. Vďaka divokému Jokerovi sa môžete prepracovať až k jackpotu a maximálnej výhre 2000 násobku vkladu. Wild symbol – žolík nahrádza každý chýbajúci symbol vo výhernej kombinácii a dokonca vytvára aj vlastné výherné línie.

Joker 40 na eTipos.sk pozostáva z 5 valcov v 4 riadkoch. Až 40 výherných cestičiek vedie k výhre samostatne alebo kombinovane. Ovocný kokteil na hracej obrazovke pozostáva z 8 symbolov. Melón, hrozno, hruška, jahoda, citrón, pomaranč, slivka a čerešne sú doplnené o 4 ďalšie symboly.

Červená a modrá sedmička, spomínaný Joker ako Wild a hviezdička ako Scatter. Scatter nevytvára žiadne výherné kombinácie, ale kedykoľvek sa objaví na obrazovke v počte 3 až 5 symbolov, dopraje hráčovi voľné otočenia. Vďaka hviezdam získa úspešný hráč 10, 20 alebo 30 voľných spinov.

V Joker 40 nechýba ani funkcia Gamble

Online automat Joker 40 je skvelým príkladom hry, ktorá sa vracia k starým arkádovým automatom. V zmesi 12 symbolov nečakajte žiadne komplikované vizuálne prvky alebo 3D grafiku. Pozitívne vás naladí príjemná hudba a naozaj šikovné zvukové efekty hry. Určite odporúčame vyskúšať aj funkciu Gamble. Nechýba v žiadnom online automate podobného typu.

Škoda, že nie je obohatená o špecialitu (Poliť) ako to poznáme napr. vo Fruit Awards. Aktivuje sa po každej výhre a vy si pri správnej voľbe červenej alebo čiernej karty pripíšete vždy dvojnásobok aktuálnej výhry. Následne v riziku pokračujete alebo ho ukončíte pripísaním výhry.

Vkladový interval odstupňovaný po 50 centoch až k 5 eurám je pomerne široký a vyhovuje hráčom s rôznymi hracími limitmi. Ponorte sa do sveta tradičnej automatovej zábavy a vyskúšajte inovovaný svet ovocia v hre Joker 40. Prajeme vám veľa šťastia a zábavy s online hrami v eTipos.sk.

3 dôvody prečo si zahrať Joker 40

 40 výherných línií v automate 4×5
 Žolík/Joker ako Divoký symbol – „Wild“ pre vysoké výhry
 Scatter v podobe ikony hviezdy pre zisk voľných otočení

CHCEM HRAŤ