TIPOS JACKPOT

Najpopulárnejší a čo do možnej výhry najatraktívnejší je Tipos Jackpot. Jeho najvyšší stupeň – zlatý – má pravidelne hodnotu desiatok alebo až sto a viac tisíc eur. Aktuálne je na hodnote je viac ako 85 000 €.

SYNOT PROGRESSIVE BONUS JACKPOT

Dodávateľ hier Synot má svoj vlastný jackpot, ktorý pravidelne ponuka atraktívne sumy. Má štyri úrovne, pričom najvyššia, zlatá, sa pohybe pravidelne v 5-ciferných sumách. A pozor. Kto hrá hry od Synotu má možnosť získať nielen Synot Progressive Bonus jackpot, ale aj Tipos jackpot.

CHCEM HRAŤ

ADELL JACKPOT

V rodine slotov na eTIPOS.sk môžu za posledné mesiace hrať hráči aj o ďalší lákavý jackpot – od dodávateľa ADELL. Moderný dizajn, atraktívne hry a najmä, zaujímavé výhry. To je Adell. Už len roztočiť valce!

AMUSNET JACKPOT

Atraktívne hry, premakaná grafika, motívy od základných po extravagantné. Reč je o Amusnet Jackpot. Kto má rád hracie klasiky, ale nebráni sa aj slotom s tematikou starovekého Egypta, sexi Amazoniek či iných motívov, mal by čo najskôr roztočiť valce od tohto dodávateľa a skúsiť šťastie získať atraktívny jackpot. Aktuálna hodnota najvyššieho, spadeového, je viac ako 19 000 €.

TECH 4 BET ROYAL JACKPOT

Kto má rád atraktívne hry a sloty, kde sa točia zlaté tehly, padajú stromy plné peňazí alebo na hracích poliach chce vidieť diamanty dobre vie, že Tech4Bet je dodávateľ určený pre neho. Okamžité výhry sú krásne, ale jackpoty sú vždy krajšie. Ako napríklad ten od Tech4Bet. Jeho hodnota je 30 000 €!

CHCEM HRAŤ

KAJOT JOKER BONUS

Aktuálne jeden z najatraktívnejších bonusov, ktorý má štyri úrovne, no na rozdiel od ostatných, sa jeho hodnoty až tak nelíšia. Čo to znamená v praxi? Hodnota tretej úrovne je viac ako 10 000 €, druhá úroveň je na úrovni 19 000 € a hlavná trefa zabezpečí svojmu výhercovi 23 000 €!

APOLLO GAMES JACKPOT

Aj dodávateľ Apollo má svoj vlastný Jackpot. Jeho úrovne sú tri – zlatá, strieborná a bronzová. Sumy, ktoré prináša, sa pohybujú od desiatok po tisíce eur.

Ale dosť bolo slov, treba prejsť k činom, roztočiť valce ešte dnes, zabávať sa a hrať o parádne JACKPOTY v online kasíne eTIPOS.sk.