Poznáte slávnejšieho panovníka britského kráľovstva ako bol kráľ Artuš? Po chvíľke rozmýšľania zrejme pokrútite hlavou, že nie. Či má artušovská legenda pravdivé jadro, alebo je slávny panovník len mýtickou postavou dosadenou do historickej doby, je dilemou mnohých historikov. Tak či onak, vývojári zo spoločnosti SYNOT GAMES tomuto slávnemu panovníkovi vzdali hold a zostrojili zaujímavý hrací automat s názvom Mirror Shield.

O čom online automat Mirror Shield je?

Ústrednou postavou je, ako inak, samotný kráľ Artuš. Na automate s 5 valcami, 3 riadkami a 10 fixnými výhernými líniami nechýbajú tematické symboly ako bájny meč Excalibur, ešte slávnejšia relikvia Svätý grál, či Artušov verný druh, čarodejník Merlin. Hra sa odohráva na zelenej lúke, na pozadí ktorej sa vyníma jeden z mnohých Artušových hradov. Hudba je dobová a ideálne zapadá do celkového konceptu výherného automatu.

chcem hrať Mirror Shield

Bonusy v online automate Mirror Shield

V tomto prípade ide o obvyklú bonusovú štruktúru automatov zo SYNOT Games. Na valcoch sa točí Wild symbol obsahujúci dve špeciálne funkcie. V prvom rade ide o žolíka. Ak by vám chýbal symbol vo výhernej kombinácii, doplní ho. V momente, keď kdekoľvek na valcoch vytočíte minimálne 3 tieto symboly, aktivuje sa hra s 10 voľnými pretočeniami. Ešte predtým ako sa do nej presuniete, automat náhodným výberom zvolí symbol, ktorý sa stane expandujúcim. Tento expandujúci symbol sa počas freespinovej hry rozšíri po celom valci, čo môže znamenať vytvorenie niekoľkých výherných línií súčasne. Rovnako, ako v každom dobrom výhernom prístroji, aj tu máte možnosť každú jednu výhru pomocou funkcie Gamble (Risk) zdvojnásobiť.

Čo dodať na záver? Len to, že ak sa na automate Mirror Shield dostanete do bonusovej hry s expandujúcim symbolom, môžete zažiť jazdu plnú fantastických výhier. Takú, na akú budete ešte veľmi dlho spomínať.

3 dôvody prečo si zahrať Mirror Shield

Dobrodružná téma
Voľné pretočenia
Expandujúci Wild symbol
chcem hrať Mirror Shield