Ktorý tiket je lepší? Odvodené stávky zariadili výhru 8 000 €!

Akoby ich jedna mater mala. Počas uplynulých dní sme zaznamenali viacero výhercov tisícových výhier na športových stávkach v herni eTIPOS.sk. V rámci rubriky Tipér týždňa sme sa rozhodli hneď pre dvojicu hráčov, ktorí sa radovali dokopy z viac ako 8 000 €!

Obaja ťažili z vysokých kurzov, keď na jednom tikete sme zaznamenali deväť presných tipov, na druhom konca až desať.

A kurzy? Aj po zvýhodnení sa jeden zastavil na čísle 389,62, druhý dokonca 482,10! Pri vkladoch 10,28 € a 8,31 € sa hráči zhodne radovali z výhier 4 000 €!

Poďme sa teda pozrieť po stopách výherných tiketov.

Prvý z tipérov sa zameral len na futbalové zápasy. Šesťkrát sa spoľahol na gólovú potenciu tímov, keď veril, že vo vybraných zápasoch padnú aspoň tri góly. Zvyšné tri zápasy boli na „klasický výsledok“ – 2 a X. Azda najviac nervov si vytrpel pri prestelke medzi Bolognou a Fiorentinou, ktorá sa však skončila túžobnou remízou 3:3.

Deväť zápasov však zapasovalo ako malo a parádna výhra 4 006,25 € bola na svete.

Ešte o jeden duel navyše mal na svojom tikete druhý výherca. Ten sa rozhodol skombinovať zápasy z futbalu a hokeja, pričom vždy sa jednalo len o odvodené tipy. A bol to poriadne zaujímavý mix!

V zápase Ligy majstrov ManCity – PSG ho zaujala možnosť viac ako 9,5 rohu v zápase. Bolo ich 12.

Následne pripojil stretnutia exotických líg, keď si stavil, že minimálne tri góly padnú vo vybraných súbojoch líg z Bangladéša, Cypru, Malajzie či Bulharska. Tiket doplnil o pohárový duel zo Slovenska a českej 2. ligy. Z bohatej ponuky zápasov si vybral aj z hokejových súbojov. Do karát mu zahrala divoká prestrelka v štvrtom finále TIPOS Extraligy medzi Popradom a Zvolenom, rovnako tak osem gólov v prípravnom súboji Nórska so Švédskom.

Spočítané podčiarknuté, desať zápasov vygenerovalo výhru 4 005,29 €!

Obom výhercom srdečne blahoželáme. A čo vy? Inšpirovali ste sa? Tipujte hokejové, futbalové, tenisové či basketbalové zápasy elitných, ale aj exotických líg s najlepšími kurzami na eTIPOS.sk a možno práve váš tiket vyberieme do rubriky Tipér týždňa.

AKTUÁLNA PONUKA