Podať čísla a vyhrať – takto jednoducho si to predstavuje veľa hráčov číselných lotérii. Stať sa majiteľom vysnívaného jackpotu je tou pravou motiváciou siahnuť po tikete. Štatistiky z roka 2020 ukazujú, že práve na Slovensku sa snaha vypláca. V tomto roku padli desiatky jackpotov.

LOTO, LOTO 5 z 35, EUROMILIÓNY alebo Eurojackpot. Všetky lotérie majú jedno spoločné – najväčšie lákadlo v podobe hodnotného jackpotu. Aj napriek tomu, že sa výška jackpotov v závislosti od lotérie odlišuje, cieľ všetkých hráčov je rovnaký. O zdolanie jackpotu sa pokúšajú aj niekoľkokrát.

Zdá sa, že rok 2020 prosby hráčov vyslyšal, pretože sa zatiaľ ukazuje ako naozaj štedrý. Začal pekne zostra! Už od začiatku padali jackpoty v miliónových sumách. V januári bol pokorený jackpot lotérie EUROMILIÓNY, vďaka ktorému Slovensku zo dňa na deň pribudol nový milionár. 25. januára vyhral krásnych 8 997 697 €.

V štedrom móde pokračoval aj február, počas ktorého padol tohtoročný najvyšší jackpot v obľúbenej lotérii LOTO. Koniec mesiaca prial hráčovi, ktorí si polepšil až o 5 982 492 €. V rovnaký mesiac to neustál ani rekordný JOKER a 9. februára poputoval šťastnému hráčovi, ktorému na konto pribudlo 574 622 €.

Apríl patril Eurojackpotu. Na slovenských hráčov sa „európske“ šťastie usmialo až dvakrát! Aj napriek tomu, že im iba o chlp unikol samotný jackpot, mali dôvod na radosť. Aj druhé poradie z nich spravilo milionárov. 10. apríla poputovalo na Slovensko viac ako 5,2 milióna € a o sedem dní na to ďalších viac ako 7,3 milióna €.

Dôležité je nezabudnúť ani na nižšie, avšak aj tak dostatočne atraktívne, odmeny. V júli sa podarilo hráčovi lotérie LOTO vyhrať 1 484 492 €. Jackpot vo výške 500 000 € bol v tomto roku zdolaný až 4 – krát!

Slovákom dopraje aj Eurojackpot, vďaka ktorému vyhralo až 5 hráčov stovky tisíc € a 4- krát sa pokoril aj Eurojackpot JOKER v hodnote 50 000 €.

A to nehovoríme o niekoľkých desiatkach tisíc €, ktoré sa pravidelne vyhrávajú v lotérii LOTO 5 z 35. V tomto roku sa ešte nestalo, že by sa niektorý mesiac zaobišiel bez tejto výhry.

Rok 2020 naozaj nešetrí výhrami. Otázkou zostáva či bude v tomto trende pokračovať aj na jeseň. Zistite to aj vy a podajte si tiket na eTIPOS.sk.

Držíme palce!

Chcem hrať lotérie