Bájne bytosti z mýtov a legiend šteklia ľudskú fantáziu od nepamäti. Preto sa vývojárom online automatov nemôžme čudovať, ak sa raz za čas rozhodnú na vlne takéhoto záujmu zviezť a vytvoriť výherný prístroj s nejakým tým rozprávkovým stvorením.

O čom je online automat Lucky Pot

Lucky Pot je výherná rozprávka. Jeho hlavným hrdinom je Leprikon – malý, zelený škriatok, ktorého ste, s vrecom na pleciach už určite videli. Podľa írskych legiend, títo veselí trpaslíci prinášajú šťastie a bohatstvo.

Aby ste si legendy overili, budete musieť roztočiť 4 valce a skúsiť na 3 riadkoch a 25 fixných výherných líniách vytočiť takú kombináciu symbolov, ktorá vám prinesie výhru. Na valcoch sa točia tematicky perfektne spracované symboly. Najvyššiu hodnotu má v online slote Lucky Pot sám pán škriatok. Ak ho na valcoch vytočíte 4-krát na konto vám pribudne krásny 128-násobok stávky. Potešíte sa však aj zelenému štvorlístku. Jeho 4-násobné zobrazenie vám prilepší 64-násobkom stávky. A aby šťastia skutočne nebolo málo, 4 podkovičky na valcoch znamenajú výhru 16-násobku stávky.

Bonusy v online automate Lucky Pot

Lucky Pot je jednoduchý online slot aj čo sa bonusov týka. Úplne tu absentuje klasický Wild symbol. Zisku zaujímavých výhier to však nebráni. Stále je tu totiž Scatter symbol. Scatterom je mystery symbol s kotlom mincí, ktorý po vytočení na valcoch funguje, ako multiplikátor výhier. 4 kotlíky na valcoch vám výhru navýšia o 4 až 128-násobok stávky. Výška násobku závisí na náhode. Odmenu však dostanete aj vtedy, ak vytočíte iba 3 kotlíky. V takomto prípade sa výhra násobí 1 až 64-násobkom stávky. Výšku ale opäť nijako neovplyvníte.

chcem hrať Lucky Pot

Čo však ovplyvniť môžete je to, aká suma sa vám po konci spinu pripíše na konto. Aj online automat Lucky Pot obsahuje funkciu Gamble/Risk. Máli sa vám pôvodná výhra? Uhádnite farbu zakrytej karty a ak trafíte, výhra sa zdvojnásobí. Ak nie, smola. Tí čo majú radi aj holuba na streche aj vrabca v hrsti môžu využiť možnosť „poliť“. Vtedy riskujete iba s polkou kreditu a zvyšná polka sa pripíše na konto.

Lucky Pot si užijete najmä ak chcete vyslovene vypnúť hlavu a zahrať si príjemný a rýchly online slot. S malým zeleným mužíkom sa vyberiete do čarovnej krajiny, kde sa na konci dúhy ešte stále dajú nájsť kotlíky s pokladom. Tak si vyberte tú správnu cestu a nechajte sa škriatkom viesť. Poklady čakajú.

3 dôvody prečo si zahrať Lucky Pot

Zaujímavá, neošúchaná téma
Jednoduchý a prehľadný automat
Parádne násobenie výhier
chcem hrať Lucky Pot