Asi každý fanúšik číselných lotérií od Tiposu vie, že keď sa povie „malé loto“, znamená to, že reč je o hre LOTO 5 z 35. A čoraz viac fanúšikov vie aj to, že v „malom lote“ sa dajú vyhrať aj veľké výhry. Je na každom hráčovi, akým spôsobom uzatvorí stávku – či cez terminál na predajnom mieste, či cez SMS, alebo cez hráčske konto na portáli eTIPOS.sk. Práve internetový hráčsky portál spol. TIPOS je v tejto dobe zvlášť obľúbený, lebo hráči môžu uzatvárať svoje stávky v pohodlí domova a nevystavujú tak svoje zdravie možnej koronavírusovej infekcii.

V roku 2020 mali doteraz v „malom lote“ úspech 58-mi hráči, z toho ôsmi vďaka stávkam uzatvorených cez internet. Vyhrali buď jeden z jackpotov, alebo získali výhru v prvom poradí. Takýmto hráčom bol aj jeden z trojice výhercov, ktorí spoločne pokorili v nedeľu mikulášsky jackpot. Každý z víťazov vyhral 12 931,37 eura, ale internetový hráč získal niekoľko tisíc eur naviac – uzatvoril totiž systémovú stávku (systém 10).

Práve systémové stávky (systém 6 až systém 14) sú zvlášť obľúbené medzi internetovými hráčmi lotérie LOTO 5 z 35. Z tých ôsmich, ktorí boli medzi výhercami, až šiesti uzatvorili niektorú zo systémových stávok pre LOTO 5 z 35. Ktorý typ systémových stávok títo hráči preferovali? Ťažko povedať, keďže je to naozaj rôzne. Možno však skonštatovať, že každá z uzatvorených systémových stávok bola vyššia ako systém 7. Čiže išlo o stávky s vyšším vkladom a s vyššou pravdepodobnosťou výhry.  Jeden z hráčov, ktorý 3. mája vyhral vďaka internetovej stávke, skutočne zariskoval. Úspech mu priniesla stávka – systém 13. Do hry odvážne vložil 643,50 eura a získal jackpot vo výške 50 815,26 eura. Samozrejme, že spomínaná systémová stávka mu priniesla zisk aj v ďalších dvoch výherných poradiach. V druhom a treťom poradí dohromady vyhral až 7 772 eur. Ešte jeden z  úspešných internetových hráčov „bodoval“ medzi tohtoročnými víťazmi v hre LOTO 5 z 35 so stávkou typu systém 13. Bolo to v lete, v stredu 17. júna. Vyhral výhru v prvom poradí vo výške 40 321,13 eura a z ďalších dvoch výherných poradí získal 6 420 eur.

Samozrejme, že nie každý internetový hráč „malého lota“ má odvahu uzatvárať systémové stávky. Šťastena je spravodlivá a dokáže svojou priazňou potešiť aj „tradičnejšieho“ internetového hráča. Takým bol aj hráč, ktorý 22. januára vyhral 49 674,60 eura. Išlo o jednu zo štyroch výhier v prvom poradí. Jeho internetová stávka na dve žrebovania v hre LOTO 5 z 35 obsahovala 6 náhodných tipov a zvolil si aj účasť v doplnkovej hre JOKER. Cez svoje internetové hráčske konto vložil do hry 7 eur. Úspešný bol nielen v prvom výhernom poradí, ale jeden z tipov ho potešil aj symbolickou výhrou v treťom poradí vo výške 3,30 eura. 😊

Skúsite si staviť cez internet v „malom lote“ aj vy? Ak áno, tak už túto stredu môžete patriť medzi výhercov.

chcem hrať LOTO 5 z 35