Lotériové hry na Slovensku pravidelne obšťastňujú výhercov parádnymi výhrami. Pravidelnosť je slovo, ktoré je späté s hrou LOTO 5 z 35. Tento rok padol jackpot v obľúbenej lotérii už deväťkrát. Kto bude jubilejný výherca?

Neustála možnosť vyhrať desiatky či viac ako stotisíc eur. To je ‚malé loto‘. Jeho hodnota sa aktuálne vyšplhala už nad sumu 160 000 €. Ak porastie jackpot v hre LOTO 5z35 ako v poslednom žrebovacom období, tak bude mať hodnotu viac ako 200 000 €.

Jackpot totiž odolal posledných päť žrebovaní a my tak stále čakáme na ďalšieho boháča. Bude jeden či viacero?

Tento rok sme zaznamenali už deväťkrát výhru v jackpote pre hru LOTO 5 z 35, ale hneď 16 výhercov. V polovici januára si totiž hlavnú výhru rozdelili hneď traja šťastlivci, rovnaký scenár sa zopakoval aj o týždeň neskôr a v polke februára. No a v druhej polovici druhého mesiaca roka potešil jackpot dvoch výhercov.

Koľkí sa dočkajú teraz? Bude to jeden výherca alebo viacero? Odpoveď sa dozvieme už v stredu.

Hrať o parádne výhry je veľmi jednoduché. Použiť sa dá mobil, tablet, počítač, esemeska alebo klasický spôsob – kamenná predajňa. Cena jedného stĺpca je len 50 centov, výhra však môže byť rozprávková a vo výške viac ako 200 000 €.

Chcem hrať