Tak túto akciu si nemôžeš nechať ujsť! Od pondelka 29. marca do nedele 4. apríla je pre každého hráča a návštevníka kasína eTIPOS.sk pripravená akcia MAXI turnaj, v ktorom rozdávame najlepším 10 000 € + 5000 free spinov!

Opäť je tu týždeň, počas ktorého nezostane žiaden valec nepovšimnutý. Týždeň, v ktorom sa každý spin počíta. Jedine v kasíne eTIPOS.sk je pre teba pripravený nablýskaný MAXI turnaj, v ktorom môžeš vyhrať parádnu sumu 3 000 €! Nezabúdaj, že súčasne pri zatočení každého spinu hráš aj o jackpoty z tvojho obľúbeného kasína!

Ako sa doňho zapojiť?

Roztoč vybrané automaty (Respin Joker, Hot Africa, Reel Hot Respin, Hell Mania, Book of Secrets, Sevens&Fruits, Claws vs Paws, Super Joker 40, Multi Vegas 81, Simply the Best 81, Vikings, Hot Wild 20, Mermaids Millions, 81 Hot Ways, 243 Simply Ways, 100 Burning Hot, 27 Wins a 40 Super Hot).

Keď tvoja stávka prekročí hranicu 100 €, budeš automaticky zaradený do akcie ‚MAXI TURNAJ‘. Následne už budeš mať každý jeden spin započítaný do rebríčka.

V rebríčku sa boduje podľa vzorca 1 € = 1 BOD. Body zbieraj od pondelka do nedele, po ktorej spoznáme víťazov najzaujímavejších cien.

Dotáciu turnaja sme navýšili na dvojnásobok, v hre sú tak ceny v hodnote 10 000 €! K nim čaká na hráčov navyše aj 5 000 free spinov.
Odmena neminie 180 najlepších v rebríčku, ktorý môžeš sledovať live.

Tak neváhaj, roztoč valce v online kasíne eTIPOS.sk na maximum, sleduj svoje postavenie v tabuľke a na konci týždňa ťa odmena neminie.

chcem hrať