Zabav sa s ďalšími skvelými a chytľavými hrami, ktoré exkluzívne nájdeš v našom online kasíne eTIPOS.sk. Na jednom mieste máš šancu vyhrať krásne okamžité výhry, ako aj jackpoty v hodnote desiatok tisíc eur. Nevieš si z bohatej ponuky hier vybrať? Tak skús jedno z týchto. 

Great Rhino Megaways

Je čas vrátiť sa do Afriky a vydať sa na iný typ safari. Toto safari bude zahŕňať motor Megaways, ktorý je plný možností. Tento automat má 6 valcov so symbolmi zvierat a kariet. Nosorožec je hlavným symbolom, pretože je v tomto slote vnímaný ako divoký symbol aj Scatter. Symbol nosorožca na zlatej minci je symbol Scatter a nosorožec so zlatým rohom je divoký symbol slotov. Nosorožec je skrátka mocný a dominuje v džungli savany. Upozorňujeme, že symbol Wild sa môže objaviť iba v špeciálnom hornom riadku. Neváhaj a roztoč valce.

Ultra Hot Deluxe

Jednou z najčastejších otázok, ktorú hráči na automatoch dostávajú, sú – aké horúce chceš, aby boli tvoje retro automaty? A odpoveď môže byť práve „Ultra Hot Deluxe“. V nadväznosti na úspech iných hier zo série „Hot“ je aj táto hra horúca z tých správnych dôvodov. Za zoradenie obľúbených hracích symbolov všetkých vrátane čerešní, sliviek, pomarančov a citrónov, ako aj barov, hviezd a šťastných 7 môžeš vyhrať veľké ceny. K dispozícii je tiež špeciálna bonusová cena, ako aj funkcia Gamble, ktorá ti umožní zdvojnásobiť tvoje výhry. Automat môže byť horúci, ale je tiež skutočne jednoduchý, pretože sa hrá na mriežke s 3 x 3 valcami s 5 nastavenými výhernými líniami. Pretože je to jeden z automatov Novomatic Hot Slots, rýchlo zistíš, že symboly vzbĺkli na oslavu všetkých tvojich výhier!

Wild Hood

Budeš príjemne prekvapený grafikou online automatu Robin Hood’s Wild Forest a ohromujúcou animáciou, keď roztočíš valce, aby si vyhral až 1003-násobok svojho počiatočného vkladu. Hraj spolu s nami na mriežke 5×4 s desiatimi aktívnymi výhernými líniami, pretože kaskádové valce zvyšujú tvoje šancu na veľkú výhru. Hlavnými postavami a divokými symbolmi v tejto hre sú samotný kráľ Sherwoodskeho lesu Robin Hood, chyžná Marian, Malý John a zakaždým, keď jedného z nich vylákaš von, spustíš vzrušujúcu minifunkciu. Ak budeš mať to šťastie a dostaneš bozk od krásnej Maid Marian, náhodná zmes divokých symbolov sa objaví tam, kde pristanú jej bozky. Niekedy náhodne vyfúkne viac bozkov a pridá ešte viac potrebných symbolov na kotúče.

R.U.R.

R.U.R. slot je dobrým príkladom skvelého návratu na scénu a jeho hrateľnosť je vlastne kópiou predchádzajúcich slotov od Apollo Games. Inými slovami, štúdio neporušilo žiadny zo svojich vzorcov s týmto automatom 5×3 s piatimi výhernými líniami. Stojí však za zmienku, že R.U.R. vychádza z rovnomennej sci-fi hry. Napísal ju český spisovateľ Karel Čapek a odtiaľ vlastne pôvodne pochádza slovo „robot“. To je určite pekný zdroj inšpirácie a my všetci sme za štúdiá, ktoré sú schopné prísť s takýmito nápadmi. Výplatná tabuľka prichádza s celkovým počtom 11 platobných symbolov, ktoré sú rozdelené na 4 symboly s nízkou platbou, 3 symboly so strednou platbou a 4 symboly s vysokou platbou.

Apollo God of the Sun

Apollo God of the Sun ponúka dostatok priestoru pre výherné kombinácie. Hľadaj najlepšie symboly spolu s legendárnym bohom slnka na bežnej ceste za výhrou a ešte väčšej na druhom valci. A pretože je veľkorysý, Apollo udeľuje nahromadené divoké symboly na oboch súpravách kotúčov. Absolútne si zamiluješ dizajn tohto hracieho automatu, je dômyselne premyslený a konečný výsledok je fantastický. Kotúče sú umiestnené medzi dvoma betónovými stĺpmi s pripevnenými ohnivými fakľami a naľavo od kotúčov stojí starodávny bojovník známy ako Apollo. Kotúče sú takmer priehľadné a umožňujú ti vidieť do diaľky, kde je veľa starobylých budov, kamenných chodníkov a strašidelne vyzerajúca obloha. Pri dvoch súpravách valcov, každej s piatimi valcami, máš k dispozícii celkovo 100

Hraj novinky

Energy Spin

Ak máš rád ovocnú klasiku, si na správnej ovocnej adrese. Obľúbená herná mriežka 3 x 5 ti dáva veľké šance, aby si po konci hry mal dôvod na úsmev. Valce plné chutného ovocia ako pomaranče, slivky, čerešne, hrozno, citróny, melóny majú pre teba pripravenú sladkú odmenu, stačí tak málo, hráš na tri až päť rovnakých symbolov v desiatich výherných líniách, jednoduché. Divokým symbolom v hre je symbol Wild Expand, nahrádza všetky symboly a vytvára tak pre teba najlepšiu výhernú kombináciu.

Rot Stormo

Priprav sa na ovocnú búrku! Hľa, sila ovocia padá na mriežku 5×4 a prináša výhry v 40 výherných líniách rýchlosťou blesku. Čerešne, hrozno a iné ovocie sú v tomto rýchlom ovocnom dobrodružstve sprevádzané zvončekmi, sedmičkami, divokým symbolom a symbolmi Rot Stormo. Symboly Rot Stormo sú tie, na ktoré si treba dávať pozor, pretože keď sa zhromaždia na bonusovej obrazovke, prinášajú konečnú akciu s multiplikátorom x2000 a ultimátnou cenou Rot Stormo. Ak máš rád automaty s klasickou tematikou, ktoré ťa zavedú na cestu do minulosti, potom si s istotou zamiluješ tento online automat Rot Stormo od Tom Horn Gaming. Je to ďalšia rýchla odstredivka na ovocie, ktorá sa ľahko hrá s vysokou šancou na výhru.

Sizzling Hot deluxe

Sizzling Hot Deluxe je nostalgia v novom štýle! Priprav sa na klasický ovocný automat, akurát modernizovaný pre 21. storočie. Symboly sú klasické citróny, melóny, samozrejme, vrátane neodmysliteľnej štandardnej čerešne, čaká ťa však aj niekoľko šťastných sedmičiek na veľké výhry. V hre a stávkach zachováva starosvetský pocit. Automat hráčom ponúka celkom päť valcov, na ktorých nájdeme päť výherných línií. Tieto línie sa vyhodnocujú zľava doprava a na zisk výhry potrebuješ päť rovnakých symbolov vedľa seba.

Ak ich získaš, čaká na teba skutočne rozprávková výhra. Automat Sizzling Hot Deluxe ponúka aj špeciálny ohnivý bonus, ktorý znásobuje tvoje výhry a ty tak môžeš získavať skutočne nehorázne sumy bodov, ktoré neskôr premeníš za reálne peniaze. Na čo viac čakať, založ si herný účet u nás a vyskúšaj si online výherný automat Sizzling Hot Deluxe ešte dnes, určite neoľutuješ!

Hraj novinky

Book of the Fallen

Prejdi sieňami trblietavého zlata so smrtiacimi pascami pri hľadaní veľkého pokladu. Prehľadaj hrobky a nájdi mocnú relikviu minulosti. Obľúbený a neohrozený dobrodruh John Hunter je späť v Book of the Fallen a potrebuje tvoju pomoc pri odhaľovaní starovekého pokladu v tomto slote na hernej mriežke 3×5. V hrobke, na ktorú čas zabudol, symboly vyššej hodnoty majú tie zo starovekého Egypta, zatiaľ čo kniha obsahujúca Oko Anubisa predstavuje divoké symboly a symboly Scatter.

Zasiahnutie troch z týchto symbolov spustí kolo Free Spins, ktoré ti poskytujú skvelú šancu, že odídeš s nejakým pokladom. John Hunter má v rukáve množstvo trikov a špeciálna funkcia Super Spins Ante Bet poskytuje práve to, po čom túži každé srdce správneho hráča. V základnej hre sa môžeš rozhodnúť zaplatiť 10-násobok aktuálnej sumy za každé zatočenie. Keď je táto funkcia zapnutá, každé zatočenie sa hrá ako funkcia zatočenia zadarmo.