Ponorte sa do čarovného podmorského sveta s hrou Mermaids Millions. Klasický priamočiary slot, ktorý patrí medzi tie najtradičnejšie a po celom svete má mnoho priaznivcov. Táto hra sa stane vašou jasnou voľbou, keď k tomu všetkému pridáme ešte maximálnu výhru 124 350€.

Klasika overená časom

Mermaids Millions, ako už samotný názov napovedá, prináša atraktívnu tému podmorského sveta a množstvo neopísateľných morských panien.

Ponorte sa pod hladinu, užite si adrenalín z hry a máte šancu nielen vyloviť svoj poklad, ale aj skvele zrelaxovať pri upokojujúcich tónoch mora, znejúcich v pozadí.

Ide o kultovú klasiku a preto je jednoduchšie grafické spracovanie tejto hry odpustiteľné.

Päťvalcový slot ponúka 15 herných polí s množstvom rozmanitých  podmorských stvorení, ako napríklad morské panny, ustrice s perlami, morské koníky, či kráľ Neptún, ako samotný „Wild“ symbol.

Kráľ Neptún vám môže priniesť najvyššiu výhru

Žolíkom v tejto hre je samotný Kráľ Neptún, ako „Wild“ symbol, ktorý nahrádza, okrem morských panien a truhlíc s pokladmi, všetky ostatné symboly. Morské panny sa vyskytujú, ako „Scatter“ symbol a truhlice s pokladmi predstavujú „Bonusové“ symboly. Päť symbolov kráľa Neptúna, v jednej výhernej línii, vám prinesie najvyššiu možnú výhru v hre Mermaids Millions.

Nielen kráľ Neptún je symbolom, ktorý túži každý hráč tejto hry vidieť. Tri, či viac symbolov morskej panny na valcoch, vám umožní 10 voľných spinov. V tomto bonusovom kole sa výhry násobia 3-krát. Okrem toho, získate aj príslušnú výhru za tri symboly morskej panny, podľa výšky vašej stávky. V prípade, že v rámci voľných spinov opäť vytočíte tri, alebo viac symbolov morskej panny, aktivujete si ďalšie voľné roztočenia.

Treasure Bonus

Treasure Bonus sa aktivuje po tom, čo na výhernej línii uvidíte minimálne tri truhlice s pokladom. Zaujímavý bonus vás zavedie na samotné morské dno, kde je rozmiestnených celkom 12 truhlíc a mušlí ukrývajúcich lákavé poklady. Podľa počtu symbolov truhlíc s pokladom, ktorými ste si bonus aktivovali, máte možnosť volieb. Ak ste na výhernej línii mali tri symboly truhlice, v bonuse môžete odkryť tri symboly. Treasure Bonus je možné aktivovať aj počas voľných spinov.

Verdikt

Mermaids Millions je klasika overená časom a množstvom spokojných hráčov. Možno neponúka prepracovanú grafiku a technológiu, ako iné sloty, ale zavedie vás do čarovného podmorského sveta. Morské panny, či kráľ Neptún, vás môžu priviesť k zaujímavým výhram. Ako malí ste určite snívali o tom, že nájdete poklad a Treasure Bonus vám tento sen môže splniť. Po náročnom dni si pri Mermaids Millions môžete skvele oddýchnuť, aj vďaka relaxačným tónom šumu mora. Hra je vhodná skôr pre hráčov, ktorí nepreferujú vysoké stávky. Minimálna stávka na hru je 15 centov a maximálna stávka na hru je 75 €. Zabavte sa a nech vám šťastie praje!