Streda a nedeľa sú dni, kedy sa na Slovensku vždy na pár okamihov zastaví dych. Práve v tieto dni sa žrebujú čísla v lotérii LOTO a doplnkovej hre JOKER, pričom v obidvoch čakajú na hráčov fantastické výhry!

Jackpot v I. ťahu hry LOTO pokoril bájnu hranicu 1 000 000 €! Jeho aktuálna výška je presne 1 021 361,20 €!

Ako sa k tejto sume dostať?

Stačí, ak si správne tipnete 6 zo 49 čísel. Stávky pritom môžete uzatvárať z pohodlia domova, keďže všetko sa dá online. Možností, ako na to, je viac.

Do svojho mobilného telefónu či do tabletu si stiahnite mobilnú aplikáciu s názvom eTIPOS číselné hry a prostredníctvom nej môžete uzatvárať stávky v hre LOTO. Rovnako tak môžete urobiť aj cez našu webovú stránku www.etipos.sk.

Ak patríte medzi tých, ktorí používajú radšej mobilný telefón a uprednostňujú posielanie SMS správ, stávky môžete uzatvoriť aj týmto spôsobom. Stačí napísať SMS v správnom tvare v hre LOTO a správu odošlete na číslo 3333.

Skvelé výhry však na hráčov čakajú nielen v hre LOTO, aj doplnkovej hre JOKER. Za šesťčíslie si na tiket priplatíte len 50 centov, za ktoré máte možnosť vyhrať rozprávkových 513 121,05 €!

Máte už vybrané čísla na nedeľňajšie žrebovanie? V hre LOTO a JOKER hráme dokopy o viac ako 1 500 000 €. Peniaze, ktoré zmenia život každému.

Veľa šťastia.

hrať LOTO