Morská hladina skrýva mnoho tajomstiev, ktoré človek ešte neobjavil a bájna Atlantída patrí medzi mýty, ktoré fascinujú dobrodruhov od nepamäti. Ak ste aj vy niekedy túžili odhaliť pravdu o tom či sa hlboko na morskom dne, kam slnko nikdy neprenikne skrýva kontinent plný zlata na ktoré dohliadajú jeho podmorskí obyvatelia, s online automatom Mysterious Atlantis máte príležitosť.

Zadržte dych a nájdite poklad na dne mora

Práve okolo stratenej podmorskej ríše a jej obyvateľov sa točí téma automatu Mysterious Atlantis. Hru majú na svedomí českí autori zo SYNOT Games a ak ich hry poznáte, určite viete, že čo sa týka prepracovanosti online automatov, patria títo autori do prvej ligy. Latku nepodliezli ani pod hladinou mora.

Čaká vás 5 valcov, 3 riadky a 15 fixných výherných línií a to všetko zabalené v špičkovom vizuále. Naozaj, grafika, zvuky aj celkový gameplay sú nadpriemerné. To všetko je navyše podporené skutočne zábavnou hernou zložkou, takže nehrozí žiadna nuda v peknom obale.

CHCEM HRAŤ Mysterious Atlantis

Respiny od morských víl

Poseidom a jeho tri podmorské krásky Thalia, Melité a Dioné sa postarajú o to, že sa pri naháňaní výhier budete kráľovsky baviť. Okrem klasického točenia valcov sa hre darí udržovať vašu pozornosť aj zásluhou kreatívnych bonusových funkcií. Nájdete tu však aj klasiku – Wild symbol.

Ten, tak ako v každej dobrej hre nahrádza chýbajúce symboly v potenciálne výhernej línii. Oveľa príťažlivejším bonusom, a nielen kvôli zvodným dámam, ktoré ho reprezentujú, je Bonus symbol. Ten má podobu kompasu a zobrazuje sa na strednom valci.

Ak ho vytočíte začína to pravé dobrodružstvo. Kompas sa totiž roztočí a podľa toho, kde sa jeho „strelka“ zastaví, získate svoj bonus. Bonusy sú vždy v podobe niekoľkých voľných spinov, tie sa však od seba vzájomne líšia a záleží práve na farbe, ktorú vytočíte.

Červená farba – Thalia respiny – Všetky symboly s najvyššou výhernou hodnotou, ktoré sú na valcoch sa premenia na extra divoké symboly.

Fialová farba – Melite respiny – Extra divoký symbol expanduje na celý valec. V každom pretočení však mení pozíciu. Počas prvého spinu sa zobrazuje na valcoch 1 a 5., počas druhého respinu sa presunie na valce 2. a 4. a počas tretieho voľného spinu sa symboly spoja a premiestnia na 3. valec. Všetky vytočené výhry sa navyše znásobia x2.

CHCEM HRAŤ Mysterious Atlantis

Zelená farba – Dione respiny – S každým novým voľným spinom sa na hraciu plochu pridá extra divoký symbol. 1. spin má 3 extra divoké symboly, 2. spin 4 extra divoké symboly a záverečný tretí spin až 5 extra divokých symbolov.

Tak, ako je dobrým zvykom pri všetkých slušných automatoch, aj tu si môžete akúkoľvek výhru zdvojnásobiť pomocou funkcie Gamble. Funguje to klasicky, musíte trafiť farbu karty, ktorú potom kliknutím otočíte. Ak ste trafili, vaša pôvodná výhra sa zdvojnásobí, ak nie, na konto si nepripíšete nič.

Aby to však nebolo až také kruté, výhru si môžete vždy rozdeliť na dve polovice a riskovať iba s polkou. Mysterious Atlantis je krásny moderný automat a ak sa odhodláte ponoriť sa na morské dno, odmení vás skvelou zábavou a snáď aj nejakou poriadnou výhrou. Vyskúšajte ho.

Nádherný vizuál strateného podmorského sveta
Originálne bonusové funkcie
Jednoduchý a pohodlný online automat
CHCEM HRAŤ Mysterious Atlantis