Lotérie sú medzi Slovákmi naozaj obľúbené. Inak tomu nie je ani v prípade lotérie LOTO, ktorá láka na zaujímavé jackpoty. Prinášame vám pár tipov na čo nezabudnúť pri podávaní toho potenciálne výherného tiketu.

Viac ako len doplnok

Číselná lotéria LOTO sa vyznačuje unikátnou možnosťou vyhrať hneď dva jackpoty naraz. Pýtate sa ako je to možné? Je to jednoduché! Pri podávaní tiketu nezabudnite za 0,50 € dokúpiť aj doplnkovú hru JOKER. Práve vďaka nej môžete vyhrať ďalšie zaujímavé výhry. Nie raz sa stalo, že JOKER jackpot dosahoval hodnoty niekoľkých stotisíc. To sa naozaj oplatí!

Tipujte na eTIPOS.sk

Potenciálne výherný tiket je potrebné strážiť ako oko v hlave. Ak ho totiž nešťastnou náhodou stratíte, tak vám nepomôže ani vaša vycibrená pamäť. Je totiž dokladom, ktorý je potrebný v prípade výhry ukázať. A neexistuje spoľahlivejšia cesta ako ho mať uložený ako vo vlastnom hráčskom online konte na eTIPOS.sk. Týmto spôsobom viete vždy kam sa pozrieť a skontrolovať či sa z vás náhodou nestal nový majiteľ jackpotu.

Najdôležitejší krok

Všetky uvedené tipy sú síce dobrou pomôckou, avšak prvým krokom k potenciálnej výhre je podať si tiket s navolenými číslami. Bez neho to nepôjde! Spôsobov ako to urobiť je niekoľko – môžete si vybrať jedno z predajných miest spoločnosti TIPOS a využiť papierový tiket alebo využite novodobú a jednoduchú cestu online konta na eTIPOS.sk. Tí, ktorí preferujú mobilnú cestu, môžu zaslať aj SMS na 3333.

Chvíľka napätia

Čísla sú vybrané, tiket je podaný, teraz už len čakať na LOTO žrebovanie, ktoré prebieha každú stredu a nedeľu večer. To je tá pravá lotériová chvíľka napätia. Najjednoduchší spôsob ako porovnať vyžrebované čísla s tými vašimi je navštíviť webstránku tipos.sk.

Držíme palce!

 

POdaj LOTO