Lov podľa Indiánov

Podmienky v Severnej Amerike vychovali jej pôvodných obyvateľov na lov, na ktorý sa museli dôkladne pripraviť. Modlili sa k svojim bohom, aby ich počas strastiplných ciest, ktoré boli posiate divokými zvermi, ochraňovali a dopriali bohatú nádielku potravy. Prekonávať museli aj dlhé a veľmi mrazivé zimy, ktoré ich ešte viac zocelili.

Pod znamením orla

Ak vám vyhovuje indiánska tematika, tak si vezmite svoju výstroj a vydajte sa na dobrodružnú cestu posvätnými americkými údoliami v eTIPOS.sk kasíne na online hracom automate s príznačným názvom Hunter’s Spirit. Hrací automat sa skladá z 5 valcov a 3 riadkov. Cieľom je vytočiť minimálne 3 symboly zľava doprava naprieč dvadsiatimi výhernými líniami.

chcem hrať Hunter Spirit

Nad všetkým však bystrým okom bdie svorka všadeprítomných hladných vlkov a nad hlavami lietajú orle, tak si dajte pozor. Nemusíte sa však strachovať, vaše modlitby budú vyslyšané a duchovia starých Indiánov vám prídu dozaista na pomoc. Symboly Wild (žolík) v podobe ohnivého totemu vám nahradia chýbajúce symboly. A vo výhernej kombinácii tento symbol aj násobí výhru:

1 Wild symbol – výhra x2
2 Wild symboly – výhra x4
3 Wild symboly – výhra x8
4 Wild symboly – výhra x16

chcem hrať Hunter Spririt

Sila indiánskych duchov

Aj v tejto hre nesmie chýbať bonusový prvok. V tomto prípade ide o symbol „típí“ (scatter) a pri jeho trojnásobnom zobrazení získavate 10 voľných spinov navyše. Výherné kombinácie sa počas týchto voľných spinov zafixujú a zvyšok valcov sa dá do pohybu. Tým vzniká veľká šanca na ďalší úspešný lov.

A pri love si môžete zvýšiť adrenalín a vybrať si funkciu riziko, pri ktorej máte šancu o znásobenie výhier. V tejto bonusovej minihre sa však budete musieť spoľahnúť už len na svoje doterajšie lovecké skilly. Stačí, ak správne tipnete farbu zakrytej karty.

Tvrdé americké podmienky nie sú každého šálka kávy, avšak získali si už veľa fanúšikov.

3 dôvody prečo si zahrať Hunter Spirit

Indiánska tématika
10 freespinov v bonusovej hre
Wild symbol znásobujúci výhry až 16x
chcem hrať Hunter Spririt