Keď sa rozhodnete zariskovať

Niekedy sa oplatí zariskovať aj vyššiu sumu,  keď máte ten vnútornú pocit, že ste už len krôčik od výhry. Tak ako to skúsil v pondelok hráč RKTBAMPS keď si v hre Retro Reels Extreme Heat za šialený poplatok 146,99 € nechal opätovne roztočiť iba jeden valec. Extrémne horúci stredný valec mu po dotočení vytúžený symbol voľných otočení skutočne nadelil. Hneď prvé otočenie zadarmo narobilo veľký rachot keď mu valce priniesli výhru 4 499 €. Potom už len stačilo napumpovaný adrenalínom sledovať nabiehajúcu výhernú sumu počas ďalších voľných spinov. Celkovo sa výhry z voľných spinov vyšplhali na  5 797 €. Naozaj pekný zásah, gratulujeme !

Kniha tajomstiev v hre Book of Secrets opäť čarovala

Záhadnému hráčovi Filiuslux sa v utorok podarilo poodhaliť ďalšiu zo záhad knihy tajomstiev v rovnomennej hre Book of Secrets na etipos.sk. Stávkou v hodnote 4 €  získal náklonnosť staroegyptských bohov, a tí ho štedro odmenili niekoľkými peknými výhrami.

Najkrajšiu výhru 4 456 € mu počas 10 freespinov priniesla archeologička Ivy v podobe jej expandujúceho symbolu. Ale už aj skôr v dopoludňajších hodinách získal Filiuslux pekné výhry 1 020 € a 1 050 €.

1848,76 € vďaka kurzovému zvýhodneniu

Odbočme trochu z kasína ku kurzovým stávkam. To že kurzové zvýhodnenie poteší nám ukázal aj hráč SonE_, ktorý vďaka kurzovému zvýhodneniu vyhral o 30% viac, a tak za 1 Euro získal namiesto 1 437,50 až 1 848,76 €. Vo fínskej lige sa zrejme orientuje perfektne, pozrite na jeho zásah:

Rozlet expandujúcich symbolov na novinke Mirror Shield

Čo iné by malo byť zrkadlom úspechu hráča v kasínovej herni etipos.sk ako jeho výhra? Tie uvidela v utorok aj Miroslava47 v zrkadle automatu Mirror Shield a výhry v hodnotách 2 535 €, 2 900 € a 1 125 € jej závidel asi každý správny hráč. Bonusová hra v tejto horúcej novinke od SYNOT Games totiž okrem 10 voľných otáčok náhodne zvolí jeden symbol, ktorý sa stane špeciálnym expandujúcim. A táto osvedčená kombinácia sľubuje naozaj slušné výhry.

Aktívny Filiuslux znova udrel

Filiuslux opäť udrel na etipos.sk vo štvrtok, a rovnako ako v utorok, tak aj tentokrát prostredníctvom automatovej hry Book of Secrets. Pri rovnakej svojej stávke v hodnote 4 € si za pomoci bonusovej hry prilepšil o 4 156,00 €! Už druhá jeho voľná otáčka znamenala výhru v hodnote 4 000,00 €.

Vyhrávaj aj ty v eTIPOS.sk kasíne