V online kasíne eTIPOS.sk sa teraz začína suverénne najštedrejší týždeň v celom kasínovom svete. Spúšťa sa ďalšia super bonusová akcia, ktorá ti pomôže vylepšiť tvoje skóre o bonusy spolu vo výške 9 000 € a 900 free spinovA to nie je všetko! kombinácii s dennými Sunset turnajmi tak môžeš tento týždeň bojovať aj o ďalších 4 200 free spinov súčasne.  

Turnaje, bonusy a free spiny kam až oko dovidí. To je sen každého kasínového hráča, ktorý sa tento tieto dni stáva realitou. Jeden z najštedrejších kasínových týždňov sa práve začal! 

Opondelka 19. októbra je pre teba pripravená ďalšia turnajová novinka, ktorá ti pomôže pripísať si na tvoje konto skvelé výhry. V Kasínových turnajoch bojuješ obonusy v celkovej výške 9 000 € a 900 free spinov. Svoje hráčske zručnosti môžeš ukázať až v troch kolách, pričom v každom sa spolu vyhráva nielen 3 000 €, ale aj 300 free spinov. Koľko ti pristane na tvojom hráčskom účte závisí od tvojej šikovnosti a kúsku šťastia. 

Do turnaju sa môžeš zapojiť s akoukoľvek obľúbenou hrou z kasínovej ponuky www.etipos.sk 

Maj pod drobnohľadom nasledovné termíny a toč horúcimi valcami ostošesť: 

  • 1.turnaj: 19.10. – 20.10.  
  • 2.turnaj: 21.10. – 22.10.  
  • 3.turnaj: 23.10. – 25.10.  

Štedrý týždeň sa však nenesie iba v znamení kasínovej novinky, ale aj zapadajúceho slnka. Nezabudni, že v širokej ponuke  eTIPOS.sk nájdeš veľa ďalších akcií, ktoré sa oplatí skombinovaťTýmto spôsobom môžeš z online kasína vyťažiť čo najviac. 

Denne hraj Sunset turnaje, ktoré ti v kombinácii s Kasínovými turnajmi teraz môžu priniesť pekný balík free spinov. Každý deň sa v nich bojuje o 600 otočení. Ak si pre svoje kasínové turnaje vyberieš práve Sunset sloty, tak máš šancu bojovať na dvoch frontoch súčasne! Tento týždeň rozdávame spolu až 5 100 voľných otočení.  

Nepremeškaj super kasínovú príležitosť a využi štedrý týždeň naplno! 

Viac informácií 

chcem hrať