Vedeli ste, že kým dobitie hráčskeho konta cez platobnú bránu je bez poplatku, tak za to isté prostredníctvom bankovej karty si banky účtujú poplatok až 7 eur?

Pozrite si pozorne náš prehľad a tipy, ako sa poplatkom vyhnúť.

VKLADY BEZ POPLATKOV:

PLATOBNÁ BRÁNA

Ide o najrýchlejšiu a najpohodlnejšiu formu dobitia účtu. Ak zvolíte túto možnosť, nezadávate číslo vašej karty, ale ste presmerovaný priamo do vašej banky. Dobiť si konto týmto spôsobom môžete aj cez mobilný telefón alebo tablet po prihlásení do hráčskeho účtu. Neplatíte žiadne poplatky.

Dobiť konto

BANKOVÝ PREVOD

Ďalším BEZPLATNÝM spôsobom, ako si navýšiť vaše konto, je poslanie sumy na účet TIPOS-u. Stačí, ak na IBAN spoločnosti TIPOS SK9311000000002626106893 pošlete vami zvolenú sumu. POZOR, nezabudnite vyplniť pridelený variabilný symbol, ktorý je zobrazený pod kódom banky.

Pri priamom vklade na účet trvá celá transakcia od 1 do 3 pracovných dní. Preto ak máte vopred vybranú udalosť, na ktorú si chcete staviť či podať, urobte tak s dostatočným predstihom.

VKLADY S POPLATKAMI:

PLATBA CEZ SMS

Dobitie kreditu prostredníctvom SMS platby je dostupné pre zákazníkov vybraných telekomunikačných mesačných paušálov. Umožňuje navýšenie účtu prostredníctvom SMS, ktorú hráč odošle na číslo 300 s unikátnym kódom. Tu však už predsa len je za túto službu poplatok. Navýšenie bude potvrdené spätnou SMS s cenou 2,38 €.

PLATBA KARTOU

Najvyššie poplatky čakajú na hráčov pri vklade na hráčsky účet prostredníctvom karty. Banky si za každý vklad účtujú poplatok, ktorý nájdete v priloženom prehľade. Pri vkladoch z karty si teda dobre treba zvážiť, akú sumu a koľkokrát vložíte na svoj účet. Banke je totiž jedno, či vkladáte 1 € alebo 1 000 €. Poplatok, ktorý je najčastejšie 5 €, vám započíta na konci mesiaca tak či tak.

Banka                           Poplatok

Prima banka                       2€

Tatra banka                        5€

Slovenská sporiteľňa        7€

Poštová banka                   5€

VÚB                                     5€

365 banka                          5€

ČSOB                                  5€

Unicredit banka                 0€

(prehľad k 21. 3. 2023)

ŠIKOVNÉ TIPY

Nemusíte byť žiaden mág používania internetu a aplikácii, aby ste objavili možnosť „online peňaženiek“. Jednou z nich je Revolut. O čo ide?

Revolut je finančná spoločnosť, ktorá poskytuje služby vo viac ako 200 krajinách sveta. Ide o aplikáciu (a kartu), ktorú oceníte hlavne pri platbách v zahraničí. Svoje konto si môžete dobíjať prostredníctvom bankových kariet. Čiže kartou prevediete peniaze na Revolut a následne ním platíte alebo uskutočňujete prevody na bankové účty. Ako napríklad na navýšenie svojho konta v TIPOS-e. Bezplatne.

Pre uľahčenie identifikovania vkladu s konkrétnym hráčskym kontom cez spoločnosť Revolut, je potrebné takýto vklad oznámiť aj e-mailom na adresu: info@tipos.sk