Každý milovník kasínových hier prechádza rôznymi hráčskymi štádiami. Niekedy máme obdobie, keď milujeme klasiku. Ruletu a ovocné retro automaty by sme nevymenili za nič na svete. Inokedy zasa hľadáme niečo odlišné, čo nás vyženie zo stereotypného pretáčania valcov. 

Ak aj vy momentálne túžite po netradičnej hráčskej bombe, máme pre vás pár tipov na alternatívne výherné automaty, s ktorými si užijete kopec zábavy. 

Čím sa odlišujú netradičné automaty od tých klasických? 

Hlavnými znakmi je netradičný vizuál, ale aj herná schéma. Spracovanie, ktoré v mnohých prípadoch pôsobí až rozprávkovo, vás zaujme už na prvý pohľad. 

Najzaujímavejšia je však samotná hra. Zabudnite na klasické pretáčanie symbolov na valcoch. S netradičnými automatmi môžete symboly rozbiť, nechať zmiznúť, či dokonca podržať na hracej ploche dlhšie, ako je bežné. 

Sugar Pop 

Po zapnutí výherného automatu Sugar Pop od spoločnosti Betsoft sa okamžite ocitnete v krajine, kde vládnu sladké čokolády a farebné cukríky. Hracia plocha sa skladá z 5 riadkov a 5 stĺpcov, na ktorých nájdete symboly sladkostí od výmyslu sveta. 

Úlohou hráčov je vytvoriť výhernú kombináciu aspoň z 3 rovnakých symbolov, a to akýmkoľvek spôsobom. Sugar Pop nie je obmedzený líniami ani špeciálnymi kombináciami. Úplne stačí, ak budú symboly umiestnené vedľa seba vertikálne alebo horizontálne. 

V hre nájdete poriadnu nálož bonusových symbolov. A sa vám na obrazovke objaví farebná bomba, pripravte sa na explóziu výhier. Počas  hry zbierate body a postupne sa presúvate do ďalšieho levelu. S každým kolom odomykáte nové a nové výherné symboly, ktoré v sebe ukrývajú naozaj sladké sumičky. 

eTipos Sugar Pop
Hraj hru Sugar Pop

Germinator

Germinátor od Microgamingu má pre vás pripravenú farebnú dávku netradičnej zábavy. Hra vás vtiahne do tajomného sveta plného malých organizmov. Príšerky však nie sú nebezpečné, práve naopak. Čakajú len na to, kedy sa vám podarí vytočiť poriadnu výhru. 

Germinátor sa od klasických automatov odlišuje už na prvý pohľad. Hra nestavia na tradičnom pretáčaní valcov, výherné symboly sa jednoducho vymieňajú zľava doprava. Germini zmiznú aj vtedy, ak sa vám podarí vytvoriť výhernú kombináciu minimálne 3 symbolov stojacich vedľa seba.  

Pri zobrazení 3 alebo viacerých špeciálnych „Medi symbolov“, získavate „Medi bonus“. Ten dáva hráčom možnosť označiť všetky symboly jedného druhu, ktoré následne zmiznú a nahradia sa za nové. Takýmto spôsobom môžete získať nové a nové výhry.

Germinator slot machine Tipos
Hraj hru Germinator

Enchanted Woods

Kto sa bojí, nech nejde do lesa. Teda, pokiaľ to nie je Entanched Woods od Microgamingu. V tomto lese vás rozhodne žiadne nebezpečenstvo nečaká, nájdete tam iba množstvo vysokých výhier. Čarovné tvory tam síce sú, no tie urobia všetko preto, aby vám pomohli vyhrať. 

V Enchanted Woods sa stretnete s 5 valcami, ktoré majú iba jeden riadok. To znamená, že aj výherná línia je len jedna – horizontálna.  Vašou úlohou je dostať na ňu minimálne 3 výherné symboly. 

Čarovný les ponúka možnosť zatočiť si dvakrát za cenu jednej stávky. Ak po prvom pretočení výhru nezískate, môžete si valcami zatočiť odznova úplne zadarmo. Zaujímavosťou je aj tlačidlo „Hold“, ktoré vám umožní podržať niektoré výherné symboly na valci.

Hraj hru Enchanted Woods

Hrajte zodpovedne

Alternatívne výherné automaty si môžete vyskúšať úplne zadarmo. Pri výbere konkrétnej hry zakliknete možnosť „Hrať pre zábavu“ a ocitnete sa vo free verzii vybranej hry. Otestujete si netradičný spôsob hrania a unikátne výherné symboly a potom sa už môžete naplno pustiť do hry za reálne peniaze.  Pri stanovení rozpočtu na hru myslite na to, že zodpovedný prístup k financiám musí byť základom každej vašej hry v online kasíne. Prajeme veľa šťastia!