Najväčšia ponuka hier, nikdy nekončiaca zábava. To je svet online kasína eTIPOS.sk. Objav spolu s nami čaro šiestich parádnych hier, ktoré ti zaručene spríjemnia deň.

Navyše, ak sa na teba usmeje šťastie, môžeš vyhrať krásne okamžité výhry, po prípade niektorý z našich bonusov či jackpotov v hodnotách desiatok tisíc eur.

Happy Diamonds

Žiar jasne ako diamant. Happy Diamonds je nablýskaná klasika, ktorá ťa vtiahne do hry. Ide o veľmi vizuálne príjemný automat s krásnymi symbolmi, ako sú diamanty a sedmičky. Čaká na teba luxusný vzhľad a skvelá hrateľnosť. V tomto slote sa stretneš s celým radom trblietavých diamantov a niekoľkými druhmi sedmičiek. Ide o veľmi obľúbenú tému, ktorá prešla moderným faceliftom. Samotná hra obsahuje niekoľko bonusových módov. Bonusové diamantové hry môžu hráčov obdarovať 15 alebo dokonca 30 zatočeniami zadarmo. Samozrejmosťou je aj symbol WILD, ktorý môže nahradiť iné symboly.

Veľkou atrakciou tohto automatu je bonusová hra Joker Spin. Tento režim spúšťa bonusovú hru, ktorá zobrazuje zlaté žolíky, ktoré obsahujú náhodné výhry. Happy Diamonds je 4-valcový, 3-riadkový automat so symbolom Wild, symbolom Scatter, zatočeniami zadarmo, bonusovými diamantmi, žolíkmi a 10 výhernými líniami. Výhry sú platné zľava doprava. Počas jednej hry môžeš vyhrať na viacerých výherných líniách, čo znamená, že výhry sa sčítavajú. Platí len najvyššia výhra na výhernej línii.

CHCEM HRAŤ

Falcon God

Náhodný multiplikátor, tajomný symbol, múmia a faraón na teba čakajú vo vzrušujúcom a multifunkčnom slote! Na našej stránke nájdeš veľa hier na tému pyramíd a starovekého Egypta, takže výber máš veľmi široký! Video automat má tri valce, tri riadky, a až 27 výherných línií. Kedykoľvek môže získať jednu z funkcií, pretože pyramída poskytuje jeden zo štyroch bonusov!

Hook Up Joker

Hook Up Joker je hrací automat s prepracovanou ovocnou tematikou, ktorá si ťa okamžite získa a vnesie do hry. Vývojári sa pri vytváraní svojho automatu Hook Up Joker rozhodli použiť obľúbenú ovocnú tému. Aby to ale nevyzeralo ako predchádzajúce klasické modely, pridali doň niekoľko funkcií (Free spins a Wild symboly). V automate sa ako obyčajne hlavná akcia odohráva na piatich valcoch, štyroch radoch a 40 líniách.

Ak chceš vytvoriť výhernú kombináciu, musíš umiestniť tri alebo viac rovnakých symbolov na rovnakú líniu zľava doprava, počnúc úplne prvým valcom. Do slotu sa môžeš samozrejme pripojiť na všetkých kompatibilných zariadeniach v manuálnom režime, ako aj výberom automatických točení. Rozsah stávok v automate sa pohybuje od 0,1 až do 100 eur na zatočenie.

Mighty Sparta

Chceš cítiť obrovskú silu? Vezmeme ťa späť v čase na obrovskú cestu plnú odmien a magických funkcií. Každé zatočenie odhaľuje iný príbeh z týchto dobrodružných čias. Zaži vzrušenie z boja v online automate a objav neuveriteľné ceny. Uvoľni svoj víťazný potenciál pomocou divokých symbolov Sparta, ktoré môžu viesť k vysoko plateným kombináciám. V automate Mighty Sparta majú hráči prístup k zoznamu ôsmich základných symbolov. Tento zoznam obsahuje rôzne ikony, ktoré sa vyplatia, keď nájdeš tri až päť z nich na jednej výplatnej línii.

Na začiatok sú tu štyri sofistikované hodnoty hracích kariet, počnúc zeleným Jackom a končiac červeným esom. Výherné kombinácie s týmito hodnotami môžu získať peňažné ceny v rozsahu od 0,2 do 3-násobku tvojho celkového vkladu. Ďalšie štyri základné symboly vychádzajú z inšpirácie príbehu. Helma Warrior pomáha hráčom vyhrať odmeny v hodnote 0,4 až 4-násobku ich stávky. Loď ponúka ceny v hodnote 0,4 až 6-násobku tvojho celkového vkladu. Ak trafíš výherné vzory so sparťanskou kráľovnou, tvoja celková stávka sa vynásobí 0,6 až 8-krát. A nakoniec, Spartan King ti môže pomôcť vyhrať odmeny v hodnote 0,6 až 10-násobku tvojho celkového vkladu. Okrem toho sú tu dve špeciálne ikony – symboly Wild a Scatter – ktoré ponúkajú ceny. Tieto ceny môžu mať hodnotu až 20 alebo 100-násobku tvojej stávky.

256 Joker

256 Joker je jednoduchý automat od štúdia Tech4bet. Hracie pole má rozloženie 4×4 a hráš s až 256 výhernými spôsobmi. Tento klasický model obsahuje rôzne druhy ovocia, symboly Wild a bonusové zatočenia zadarmo. Na jedno zatočenie môžeš staviť od 0,10 € až do maximálne 100 €. Je to predovšetkým slot, ktorý si môžu užiť milovníci ovocných automatov.

CHCEM HRAŤ

Po roztočení sa ti ukáže miniatúrne herné pole 4×3, kedy pri bližšom preskúmaní odhalíš, že je navyše rozdelené do dvoch skupín – jednu tvorí 1., 2. a 3. valec, druhú potom 2., 3. a 4. valec. To platí aj pre 5, resp. teda 10 výherných radov. Sedem základných symbolov dopĺňa populárny JOKER. Čerešne, citróny, pomaranče, slivky, jahody, melóny a zvončeky nahodili unikátny kabát. Pre trafenie výhernej línie do nej musíš napchať vždy 3 totožné obrázky. Ako už to tak býva, najmenej zaujímavá je čerešňová trojica, ktorá ti iba vráti vklad.

Ak si skutočným hľadačom vzrušenia, existujú síce oveľa lepšie možnosti, ale na druhej strane si ťa tento slot získa jednoduchou hrateľnosťou, ale vysokými výhrami. Roztoč valce a buď si istý, že sa k hraniu 256 Joker určite vrátiš.