Hráčom, ktorí na eTIPOS.sk vyhľadávajú zábavu, rozptyl a možnosť skvelej výhry na automatoch, prinášame ďalšie hry z bohatého portfólia. Stačí ich roztočiť a okamžite si v hre o parádne jackpoty, ale aj okamžité výhry. A ktoré hry ti dnes odporúčame?

Gold Party

Máš rád automaty, ktoré sú plné škriatkov a írskeho folklóru? Tak si na správnej hernej adrese. Budeš sa potulovať listnatým lesom, kde natrafíš na malý muchotrávkový domček. Potom sa stretneš so šibalským škriatkom, ktorý sa podelí o kúzelné tajomstvá. Tento hrací automat sa bude páčiť hráčom, ktorí hľadajú veselú atmosféru. Pri hraní ťa bude sprevádzať veselá husľová melódia plná hravých flautových tónov, valce sa točia a padajú s príjemnými kliknutiami a výhry sú zvýraznené zvonivými tónmi.

Roztoč zlaté podkovy, harfy a rôzne písmená zdobené keltskými vzormi, objav očarujúceho jednorožca so zlatým rohom a vlajúcou hrivou. Kreslený škriatok ťa čaká s otvorenou náručou. Oblečený je v zelenom obleku a zelený klobúk mu zdobí zlatý štvorlístok. Gold party je päťvalec s tromi riadkami, pripravených je 25 výherných línií. Maximálna výhra v tomto hracom automate je 5 163-násobok tvojej celkovej stávky.

CHCEM HRAŤ

Aztec Forest

Uži si dobrodružstvo plné veľkých cien pri hraní online automatu Aztec Forest. Nahliadni do aztéckej kultúry s Amusnetovým Aztéckym lesom. Hra prichádza so štandardnou mriežkou 5×3 s 25 spôsobmi, ako vyhrať. Každá výherná kombinácia spúšťa funkciu prevrátenia valca. K dispozícii budeš mať tiež nahromadené divoké symboly, točenia zadarmo, funkcia hazardu a štyri progresívne jackpoty.

Všetky symboly sú prispôsobené tejto téme, dokonca aj symboly hracích kariet. V miske nájdeš bylinky, sekeru, leoparda, kňažku a kňaza. Zlaté koliesko s tvárou je symbolom Wild na valcoch a môže nahradiť všetky symboly. Zlatý chrám je symbol Scatter a spúšťa funkciu bezplatných zatočení, ktorá prichádza so 7 zatočeniami zadarmo. Nakoniec nezabudni na funkciu Jackpot Cards, ktorá ti dáva šancu na štyri progresívne jackpoty v hre, ktoré zodpovedajú štyrom kartám. Nezabudni ani známu na funkciu Gamble.

Joker Supreme

Joker Supreme krásne zachytáva klasickú tému automatov s čistou, uhladenou grafikou a animáciami, ktoré budú rezonovať medzi hráčmi na rôznych trhoch. Hyper Bonus, hráčom vybrané multiplikátory, bonusové jackpoty a mechanika zbierania bezplatných zatočení sú len niektoré herné funkcie, ktoré tomuto majstrovskému dielu dodávajú ďalší šmrnc.

Vďaka špičkovej volatilite a potenciálnym výnosom Joker Supreme určite ohromí a pobaví našu neustále sa rozširujúcu základňu fanúšikov. Tento automat je do značnej miery klasický automat s hernou mriežkou 5 x 4, v ktorej sa nachádza množstvo známych tradičných symbolov automatov. Môžeš vziať svoj osud do vlastných rúk, funkcia Hyper Bonus ti dáva možnosť prispôsobiť si hru spôsobom, ktorý väčšina automatov nemá.

HRAJ novinky

81 Premium

Vyskúšaj aj parádny 4-valcový ovocný automat s tromi riadkami a v criss cross móde. Na automate sa ti budú pretáčať už notoricky známe symboly, ktorými sú čerešne, citrón, pomaranč, slivka, ale aj jablko. Tie potom dopĺňa BAR, zvon a sedmička. Spomedzi ovocných symbolov sa vypláca najviac za štyri symboly jablka, na jednej z 81 výherných línií (criss-cross), a to 40-násobok tvoje stávky. Sedmička ti však môže doručiť až 80-násobok.

Stávka je na jednoduché a plynulé hranie. Jeden špeciálny symbol však predsa len hra ponúka. Je ním divoký symbol WILD. okrem toho, že nahrádza všetky symboly a pomáha ti tak dotvoriť výhernú kombináciu, vie toho ešte viac. Funguje aj ako násobiteľ. Ak bude súčasťou tvojej kombinácie aj divoký symbol, tvoja výhra bude zdvojnásobená.