Nie je to iba o zábave, aj keď tej si užiješ pri hraní týchto nových hier neúrekom, ale aj o zaujímavých výhrach. Hráčom v online kasíne eTIPOS.sk už tradične ponúkame najširšiu ponuku hier na slovenskom trhu, ktorú stojí za to vyskúšať. Tak neváhaj a roztoč valce ešte dnes!

Respin Santa

„Respin Santa“, vyvinutý spoločnosťou Tech4bet, je pútavý video automat s rozložením hernej sviatočnej mriežky 3×3 a 10 výhernými líniami. Hráči si túto hru so sviatočnou tematikou môžu užiť už s minimálnou stávkou 0,10 €. Podmanivú vianočnú tému dopĺňajú vzrušujúce herné prvky vrátane divokých symbolov, multiplikátorov a respinov. Vďaka svojmu veselému dizajnu a zábavným prvkom ponúka Respin Santa hráčom úžasný herný zážitok nielen počas vianočných prázdnin. Adventná svieca, vianočný stromček, sob, snehuliak, vianočná guľa, šál, či divoký symbol Santu? Správne usporiadaj symboly, ktoré ti následne otvoria cestu k zaujímavej výhre.

Gladorius

Chlieb a hry! Tak znie latinské príslovie, ktorým sa riadilo mnoho cisárov Rímskej ríše. Apollo previedlo minulosť do súčasnosti a ponúklo svojim hráčom hru s gladiátorskou tematikou. Ako sa im to podarilo? Už z názvu je úplne jasné, akým smerom je novinka od vývojára Apollo Games zameraná. Prostredníctvom tejto hry sa vrátiš s nami späť do antického Ríma, do doby, keď jednou z najväčších odmien pre prostý ľud boli gladiátorské zápasy. Táto populárna zábava tak vdýchla inšpirácii na vytvorenie novej hry. V dnešnej dobe sú tieto zápasy na život a na smrť nahradené humánnejším variantom. V ringu sa bojuje bez zbraní a čo viac, skôr sa celkovo presúva do virtuálneho priestoru. Vďaka tejto hre si tak môžeš vychutnať atmosféru arény naplno a pritom z pohodlia tvojho domova. Pri výhernom automate Gladorius si zahráš v poslednej dobe obľúbeným pomerom 5 valcov k 3 radom.

Hraj novinky

Joker´s Jewels

Pokiaľ ide o zážitky z online kasína, Joker Jewels môže byť tým skrytým klenotom, ktorý mnohí ešte musia objaviť. Premýšľal si niekedy nad tým, aké by to bolo spojiť tradíciu s inováciou? Ak je odpoveď áno, si správne. Joker’s Jewels od Pragmatic Play je automat, ktorý zachytil klasickú podstatu kasínových hier. Táto hra, zasadená do sveta, kde sa lesknú šperky a vládne žolík, sľubuje hráčom poskytnúť nezabudnuteľný zážitok. V hre Jokers Jewels symboly majú svoje dané multiplikátory. Symbol modrej gule by mohol ponúkať menšie výhry, zatiaľ čo iné symboly, ako napríklad červený diamant a cirkusové topánky, už otvárajú cestu k vyšším čiastkam na tvojom konte. Žonglérske pomôcky a gitara sú kľúčom k splneniu sna.

Mustang Gold

Zajazdi si za víťazstvom v Mustang Gold, video automate 3×5, čaká na teba 25 riadkov. Zbieraj veľké výhry zo symbolov peňazí na obrazovke alebo skús šťastie s jedným z jackpotov v bonusovej hre. Ďalšie výhry sa zbierajú v kole bezplatných zatočení s nekonečným počtom možných opakovaní. Prevedieme ťa westernovou tematikou, túto hru by si rád zahral každý, kto má rád kone a horúce kolty. Dodáva sa s typickým westernovým typom melódie, ktorá sa preslávila filmom Dobrý, zlý a škaredý s Clintom Eastwoodom v hlavnej úlohe. Nenechaj si ujsť vizuálne podmanivý slot s teplými farbami a pozadím vyrobeným z prašného kaňonu a horiacej oblohy. Divoký symbol je reprezentovaný logom Mustang Gold a objavuje sa na valcoch 2, 3, 4 a 5. Na rozdiel od bežných symbolov, ktoré sa na valcoch objavujú iba ako symboly 1×1, sa divoký symbol môže objaviť v celej sérii.

Ultra Hot deluxe

Ultra Hot Deluxe je automat, ktorý zaujme na prvý pohľad podarenou grafikou, vďaka ktorej ťa pri monitore udrží skutočne dlho. Stavíš sa s nami? Automat celkovo ponúka tri herné valce, na ktorých môžeme napočítať celkom päť výherných línií. Na zisk výhry musíš získať tri rovnaké symboly v jednej línii. Pokiaľ navyše získaš deväť rovnakých symbolov, tvoja výhra sa zdvojnásobí, a ty tak môžeš získať nemalé peniaze. Pokiaľ by sa ti nechcelo pri automate sedieť celé popoludnie, môžeš zapnúť funkciu AutoPlay a nastaviť, koľkokrát sa má automat sám obtočiť. Teraz už dosť rečí, neváhaj založiť si herný účet a vyskúšať si ho na vlastnej koži, určite nebudeš ľutovať! Legendárny a mega obľúbený slot. Výhodou je veľmi jednoduché ovládanie, pripravených je 8 symbolov v hre, symbol sedmičky má najvyššiu výhernú hodnotu. Ostatné je na tebe!

Hraj novinky