Zabaviť sa, dopriať si oddych, potešiť svojich najbližších vytúženým darčekom, kúpiť si nový byt, auto… Kto z nás nemá také sny?! Ale ako si ich možno splniť?

Ak práve nezdedíte „majland“, tak jednou z možností je výhra v lotérii, ktorá ponúka miliónový jackpot. Takou hrou je LOTO! Za viac ako 30 rokov sa doteraz o tom presvedčilo 66 hráčov. Stali sa milionármi vďaka tomu, že si podali stávku v obľúbenej hre Slovákov.

Aby sa niekto z vás stal milionárom takýmto spôsobom, musíte pre to čosi vykonať. Najdôležitejšie je uzatvoriť stávku v hre LOTO. Môžete to urobiť na predajných miestach spoločnosti TIPOS, cez mobilné aplikácie alebo prostredníctvom hráčskeho účtu na internetovom portáli www.etipos.sk, prípadne odoslaním príslušnej SMS z mobilného telefónu na číslo 3333.*)

A keď sa rozhodnete „vziať osud do svojich rúk“ takýmto spôsobom, máte možnosť vyplniť tiket svojimi číslami. Samozrejme, že svoju pohodlnejšiu budúcnosť môžete prenechať aj náhodne vygenerovaným  číslam, napríklad cez rýchlu stávku.

S jednou stávkou sa dá, dokonca, uspieť v oboch ťahoch hry LOTO! Je to len vec náhody a šťastia. Aby toho nebolo málo, k hre o milióny si môžete zvoliť i doplnkovú hru JOKER, ktorá vie zatraktívniť vašu výhru o ďalšie tisíce eur.

Výherné čísla pre hru LOTO sa žrebujú každý týždeň dvakrát – v stredu a v nedeľu. LOTO si môžu zahrať dospelí hráči už s vkladom 1 euro na jeden tip. Tikety pre hru LOTO umožňujú hráčom staviť si až na 10 tipov, ale poskytujú aj možnosť systémových stávok. Je len na vás, pre akú stávku sa rozhodnete.

Pre všetkých hráčov čaká množstvo výhier, ktoré ponúka prvý alebo druhý ťah. Aj hlavná výhra v druhom ťahu hry LOTO by určite potešila nejedného z vás. Má pevne stanovenú hodnotu pol milióna eur pre každé žrebovanie.

Vaše sny sa môžu naplniť každý týždeň s hrou LOTO, v ktorej sa dajú vyhrať státisíce až milióny eur. Či ste sa stali šťastným výhercom sa môžete dozvedieť z výsledkov žrebovania uverejnených vo večernom vysielaní slovenských televízií, na teletexte RTVS alebo webe spoločnosti TIPOS www.tipos.sk.

*)prevádzkovatelia telekomunikačných služieb si za SMS stávku účtujú príslušný telekomunikačný poplatok za odoslanú SMS.

 

Číselná hra LOTO je určená pre osoby od 18. roku veku. Hrajte zodpovedne, hrajte pre radosť!