Vianoce

Vianoce2022-12-20T16:22:34+01:00

Malé loto, veľká výhra

Lotériové hry na Slovensku pravidelne obšťastňujú výhercov parádnymi výhrami. Pravidelnosť je slovo, ktoré je späté s hrou LOTO 5 z 35.

Objav čaro nových hier v online kasíne

Chceš sa trochu rozptýliť a nevieš ako? Čo tak skúsiť niektorú z hier z online kasína eTIPOS.sk? Čaká ťa skvelá zábava, ale aj krásne výhry. Tak smelo za nimi a ešte dnes roztoč valce aj s týmito hrami.

Zoznám sa s novými exkluzívnymi hrami z online kasína

Váhaš čo s načatým dňom? Nudíš sa a nechce sa ti nič robiť? Možno pre teba máme riešenie. Čo tak skúsiť šťastie v online kasíne eTIPOS.sk? Predstavíme ti ďalšie hry z nášho portfólia, ktoré ťa zabavia a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, vieš si aj parádne prilepšiť. Veď okamžité výhry a nadupané jackpoty čakajú aj na teba.

Slováci v príprave na EURO proti Rakúsku a Nórsku

Slovenskú futbalovú reprezentáciu čaká štart prípravy na Euro 2024 domácim duelom s Rakúskom. Dejiskom bude 23. marca, ako už tradične, Národný futbalový štadión v Bratislave. Následne vycestujú zverenci trénera Francesca Calzonu do Nórska. Ako sa im bude dariť?

Kto sa dostane do top 8? Tipuj predkolá play-off TIPOS Extraligy

Hokejová TIPOS extraliga má za sebou základnú časť, ktorú ovládli kamzíci z Popradu. Či sa im podarí získať aj premiérový titul je zatiaľ otázne. Tím trénera Todda Bjorkstranda napríklad ešte nepozná ani súpera pre play-off. Ten vzíde zo zápasov predkola, ktoré sa začína už v pondelok. Kto sa dostane do top 8?